18.2 C
Athens

ΠΣΑΚ: «Δεν είναι δύνατον να μην έγιναν συλλήψεις στο Περιστέρι»

Θέση για όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Περιστερίου με την ΑΕΚ πήρε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Ο ΠΣΑΚ σημειώνει ότι ήταν θλιβερά όσα διαδραματίστηκαν στις κερκίδες, ενώ άφησε αιχμές για το γεγονός ότι η αστυνομία δεν έκανε καμία σύλληψη.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Περιστερίου με την ΑΕΚ έγιναν επεισόδια στις κερκίδες. Οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων κατευθύνθηκαν στα επίσημα και ξυλοκόπησαν προσκεκλημένους της Ένωσης. Η αστυνομία παρότι ήταν παρούσα σε όσα έγιναν, δεν προέβη σε καμία σύλληψη.

Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τονίζει ότι δεν πρέπει να αφήσουν να καταστραφεί ο αθλητισμός και ότι οι διοικήσεις των ομάδων πρέπει να παίρνουν αυστηρά μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Αναλυτικά:

«Μην αφήνουμε να καταστρέφουν τον αθλητισμό…

Η βία έκανε την εμφάνισή της ένα ακόμη Σαββατοκύριακο στη Basket League και ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στιγματίστηκε από θλιβερά επεισόδια.

Πριν μια εβδομάδα καταδικάζαμε ένα αισχρό σύνθημα, σήμερα -δυστυχώς- μιλάμε πάλι για βία αλλά αυτή τη φορά, σωματική.

Όπως οι διοικήσεις των ομάδων πρέπει να παίρνουν αυστηρά μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, έτσι θα πρέπει και η πολιτεία.

Δεν είναι δυνατόν μετά τα όσα έγιναν στο Περιστέρι, να μην προχωρήσει σε συλλήψεις η αστυνομία.

Ο αθλητισμός είναι κάτι πολύ όμορφο και υγιές, μην αφήνουμε 10-20 άτομα να τον καταστρέφουν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς