25.3 C
Athens

Χόρνερ για Φερστάπεν: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια πείνα σε άλλον οδηγό»

Στον ιδρυτή της Red Bull, Ντίτριχ Μάτεσιτζ, που έφυγε από τη ζωή μόλις μία ημέρα πριν από το Grand Prix του Όστιν σε ηλικία 78 ετών, αφιέρωσαν οι άνθρωποι της Red Bull το πρωτάθλημα των κατασκευαστών, που κατέκτησαν μετά την πρωτιά του Μαξ Φερστάπεν στο χθεσινό αγώνα στις ΗΠΑ.

«Η κληρονομιά του ζει. Μας έδωσε την δύναμη να κατασκευάσουμε έναν κινητήρα για το μέλλον. Κοιτούσε το αύριο. Παρόλο που δεν είναι εδώ, το πνεύμα του είναι μαζί μας. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, οκτώ χρόνια αργότερα είναι απίστευτη. Πίστεψε σε εμάς, μάς στήριξε και αυτός ο θρίαμβος είναι για αυτόν. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για όλα όσα έχει κάνει, για εμάς ως άτομα και ως ομάδα και θα πανηγυρίσουμε προς τιμήν του», είπε ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ, αποθεώνοντας παράλληα τον φετινό πρωταθλητή της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν.

«Ο Μαξ… Ουάου! Υπάρχει μια πείνα μέσα του, που δεν έχω δει ποτέ σε κανέναν άλλον οδηγό. Έχει αποφασιστικότητα και καθώς μεγαλώνει και ωριμάζει, διαβάζει τους αγώνες απίστευτα καλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς