21 C
Athens

Λιλ – Μονακό 4-3: Ματσάρα με ανατροπές και νικητές τους Λιλουά

Ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που τα είχε όλα, η Λιλ επικράτησε της Μονακό εντός έδρας με 4-3. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά οι Μονεγάσκοι έκαναν την ανατροπή. Η Λιλ, όμως, δεν τα παράτησε και έφερε τούμπα το ματς και πήρε τη σπουδαία νίκη.

Η Λιλ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο ματς με τον Αλεξάντερ μόλις στο 22ο λεπτό. Η απάντηση της Μονακό ήταν άμεση, καθώς ο Κάιο Ενρίκε στο 24 σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσια. Σε διάστημα 10 λεπτών μπήκαν ακόμη δύο γκολ πριν λήξει το ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τα ηνία του σκορ με γκολ του Ρεμί Καμπελά, αλλά οι Μονεγάσκοι ισοφάρισαν εκ νέου με Αξέλ Ντισασί στο 44′.

Η Μονακό είχε το μομέντουμ και το εκμεταλλεύτηκε. Ο Μπεν Γιεντέρ στο 53′ βρήκε και αυτός δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του για πρώτη φορά στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ότι έχουν τα ηνία στο παιχνίδι, αλλά λογάριαζαν χωρίς τους γηπεδούχους.

Αρχικά, ο Ρεμί Καμπελά σκόραρε για δεύτερη φορά και ισοφάρισε σε 3-3 στο 62ο λεπτό. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Λιλ βρήκε και τέταρτο τέρμα. Δράστης αυτή τη φορά ήταν ο Ζονατάν Μπαμπά, ο οποίος έστειλε τα μπάλα στα δίχτυα στο 71′. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και οι γηπεδούχοι πήραν μία σπουδαία νίκη.

Η Λιλ με αυτήν τη νίκη έφτασε τους 22 βαθμούς (7 νίκες – 1 ισοπαλία – 4 ήττες) ανέβηκε στην έκτη θέση και ξεπέρασε τη Μονακό, η οποία έμεινε στους 21 βαθμούς (6 νίκες – 3 ισοπαλίες – 3 ήττες).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς