18.4 C
Athens

Λουτσέσκου: Οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν

Ο ΠΑΟΚ έσωσε την παρτίδα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και «έκλεψε» στις καθυστερήσεις τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Ράζβαν Λουτσέσκου, στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν τα παράτησαν, ενώ αναφέρθηκε και στους πολλούς τραυματισμούς της ομάδας κατά τη διάρκεια του ματς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Nova:

Για τους τραυματίες: «Δεν ξέρω ακόμα, δεν έχουμε εικόνα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον γιατρό της ομάδας. Ο Ελ Καντουρί δεν αντιμετώπιζε πάντως πρόβλημα τραυματισμού. Ηταν αλλαγή για να μην “φορτωθεί” αγωνιστικά. Γι’ αυτό κάναμε την αλλαγή στην ανάπαυλα, ώστε να μπορούμε να κάνουμε έξτρα αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Δεν παίξαμε έτσι όπως θέλαμε. Μας έλειπε η ένταση, ίσως και οι παύσεις για αλλαγές να επηρέασαν αυτό στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε αυτό. Στο πρώτο μέρος δεχτήκαμε ένα γκολ σε δύσκολο σημείο, ενώ είχαμε νωρίτερα μια ευκαιρία. Κάναμε λάθη στα γκολ που δεχτήκαμε. Είπαμε στο ημίχρονο ότι πρέπει να παρουσιαστούμε στην επανάληψη με μεγαλύτερη ένταση. Μετά το δεύτερο γκολ μας έφυγε η ένταση που είχε διοχετευτεί, παίξαμε πιο ελεύθερα, βρήκαμε ευκαιρίες, πετύχαμε δύο γκολ. Είχαμε και τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες στις οποίες δεν σκοράραμε. Το μεγαλύτερο μερίδιο πάει στους παίκτες που δεν τα παράτησαν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς