27.4 C
Athens

Epsilon TV: Καρέ μεταγραφών στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

Στράτος Μπαλής, Βίκτωρας Βλαχογιάννης. Γιώργος Κοσμάς και Άγγελος Τόμπρος είναι οι τελευταίες προσθήκες στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

Συνεχίζεται η ενίσχυση του Epsilon TV, με τον ιδιοκτήτη του Ιβάν Σαββίδη να θέλει να παρουσιάσει ένα πανίσχυρο κανάλι στις αρχές Οκτωβρίου, που θα εκπέμψει το νέο πρόγραμμα.
Γι’ αυτό τον λόγο προχώρησε στην πρόσληψη τεσσάρων έμπειρων στελεχών, οι οποίοι αναλαμβάνουν νευραλγικές θέσεις. Τα καθήκοντα του Διευθυντή Ειδήσεων του σταθμού αναλαμβάνει ο Στράτος Μπαλής, πρώην του ΑΝΤ1, ενώ Διευθυντής Σύνταξης Ειδήσεων αναλαμβάνει ο Βίκτωρας Βλαχογιάννης, παλιό στέλεχος του MEGA.
Παράλληλα, ενισχύεται και το αθλητικό τμήμα, αναλαμβάνοντας τόσο τη μετάδοση μεγάλων αθλητικών γεγονότων (τους αγώνες της Εθνικής στο Nations Cup και στα προκριματικά του Euro και του Mουντιάλ 2022), όσο και την παραγωγή αθλητικών εκπομπών (κάθε βράδυ Κυριακής για την Super League).
Ο Γιώργος Κοσμάς από τη θέση του Head of Sports Content και ο Άγγελος Τόμπρος ως αρχισυντάκτης των αθλητικών εκπομπών στελεχώνουν την αθλητική Ενημέρωση του σταθμού, η οποία διαθέτει, επιπλέον, τον Αλέξη Σπυρόπουλο, την Χριστίνα Βραχάλη και τον Γρηγόρη Ποζιό.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς