23.5 C
Athens

Σάστρε: Νίκες όπως αυτή με τον Ολυμπιακό μεγαλώνουν τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (23/10, 19:30) στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική της Super League, μία εβδομάδα μετά το σημαντικό «διπλό» του στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού, μία νίκη που όπως παραδέχθηκε και ο Ζόαν Σάστρε «μεγαλώνει» την ομάδα, καθώς πρόκειται για μία πολύ δύσκολη δοκιμασία κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα.

Μιλώντας στη Nova ο Ισπανός αμυντικός επεσήμανε: «Είναι από τις νίκες που σε «μεγαλώνουν» σαν ομάδα, δείξαμε ότι το θέλαμε, είχαμε μεγάλη θέληση. Παίξαμε για 90 λεπτά δεν το παρατήσαμε σε κανένα σημείο το παιχνίδι. Μπήκαμε με ορμή, με πάθος, αυτό είναι το πιο σημαντικό ότι μεγαλώνεις σαν ομάδα μέσα από δύσκολα παιχνίδια».

Για το αν θεωρεί πως είναι εφικτό ο Δικέφαλος του Βορρά να συνεχίσει τις νίκες: «Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι κάθε επόμενο παιχνίδι, θα εστιάσουμε στο να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως κάνουμε από πέρσι».

Σε προσωπικό επίπεδο, αποκάλυψε πως: «Είμαι πάντα προετοιμασμένος να παίξω, προπονούμαι σκληρά, έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, έχουμε παίκτες με ποιότητα σε κάθε θέση. Αυτό που έχω να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά και να είμαι στη διάθεση του προπονητή, όποτε με χρειαστεί».

Τέλος, για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης δήλωσε ότι: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, οπότε θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς