19.7 C
Athens

Ο Άρης θα αγωνιστεί στη Λεωφόρο με κρυφά όπλα τους Ετέμπο και Ζερβινιό

Ο «λαβωμένος» από τις απουσίες Άρης ταξίδεψε στην Αθήνα με πρώτο στόχο του τη νίκη και ο Άλαν Πάρντιου γνωρίζει ότι πρέπει να πάρει ρίσκα και να βγάλει στο χορτάρι αγωνιστικά τρικ που δεν έχει δείξει μέχρι σήμερα

Ο Άρης ταξίδεψε «λαβωμένος» στην Αθήνα αλλά έστω κι έτσι κόντρα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και γκρίνια.

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου θα αγωνιστείς χωρίς τους Μαντσίνι, Καμάτσο και Μπράμπετς, ωστόσο έχει σχεδιάσει ήδη τα τρικ της κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή προκειμένου να βρει το αντίδοτο στις απώλειες και να μπερδέψει τους καλά διαβασμένους Πράσινους του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ποια είναι αυτά τα τρικ; Τόσο η ενεργοποίηση του Ετέμπο στα χαφ, με τον Νιγηριανό να είναι άκρως θετικός στο ντεμπούτο του κόντρα στον Ιωνικό και να παίρνει για δεύτερη σερί φορά φανέλα βασικού, αυτή τη φορά με ακόμη περισσότερες απαιτήσεις και νέους ρόλους.

Η διαφορά με το ματς του Ιωνικού θα είναι ότι αυτή τη φορά θα έχει μπροστά του από το ξεκίνημα τον Μανού Γκαρθία, με τον Ισπανό να βοηθάει αρκετά στο ανασταλτικό κομμάτι και στο κουβάλημα της μπάλας. Στο πλάι του Ετέμπο φαίνεται να προτιμάται από τον Πάρντιου η λύση του Νταμπό, δίχως πάντως να αποκλείεται το σενάριο να δούμε από την αρχή τον… ξεχασμένο Ντιόπ.

Από εκεί πέρα, στην επίθεση που υπάρχουν και τα περισσότερα ερωτηματικά, ο Μανού Γκαρθία, όπως είπαμε, θα είναι ο παίκτης-κλειδί στον «κιτρινόμαυρο» άξονα, με τον Γκρέι να κερδίζει έδαφος έναντι του Ζερβινιό για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, αλλά τον Ιβοριανό να έχει ξεχωριστό ρόλο στην αγωνιστική τράπουλα του Πάρντιου, είτε ξεκινήσει ως εξτρέμ (λειτουργώντας περισσότερο ως δεύτερο φορ σε φάση επίθεσης) είτε έρθει από τον πάγκο.

Πάντως, Ιτούρμπε και Ματέο Γκαρσία έχουν το προβάδισμα για τα άκρα της επιθετικής γραμμής του Άρη, με τον Λουίς Πάλμα να αποτελεί μία ακόμη αξιόπιστη λύση, αν και ο άσος από τον Ονδούρα έχει δείξει πολλές φορές ότι λειτουργεί καλύτερα ως παρτενέρ του Γκρέι στη γραμμή κρούσης.

Με λίγα λόγια ως περιφερειακός επιθετικός, με τον Βρετανό προπονητή να έχει πλέον δύο σημαντικά «όπλα» γι’ αυτό τον ρόλο (Πάλμα, Ζερβινιό).

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς