18.4 C
Athens

Αντσελότι: Η φετινή Ρεάλ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που έχω προπονήσει, αν όχι η καλύτερη

Ο Κάρλο Αντσελότι, έσπευσε να αποθεώσει τους ποδοσφαιριστές, αμέσως μετά την νίκη με 3-1 επί της Σεβίλης, αποτέλεσμα που διατήρησε την Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της La Liga, μετά από 11 αγωνιστικές.

«Στο πρώτο ημίχρονο, ξοδέψαμε πολλή ενέργεια για να ανακτήσουμε την μπάλα. Παρ’ όλα αυτά, ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο μέρος, χάσαμε εν μέρει την αυτοπεποίθηση μας, όταν δεχθήκαμε το γκολ», σχολίασε ο Ιταλός προπονητής των Μαδριλένων και συνέχισε λέγοντας πως η φετινή ομάδα της Βασίλισσας είναι ίσως η καλύτερη που έχει προπονήσει ποτέ.

«Ευτυχώς, οι αναπληρωματικοί έφεραν πολλή ενέργεια και αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες που βγήκαν έκαναν κακό παιχνίδι. Έπαιξαν καλά. Αλλά αυτός ο… πάγκος, είναι ένα πλεονέκτημα που έχουμε. Όσοι μπαίνουν, κάνουν την διαφορά.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα είναι υγιής. Είναι μια ομάδα που μου αρέσει να προπονώ. Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, αποδέχονται τις αποφάσεις που παίρνω. Είναι μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη ομάδα που έχω προπονήσει ποτέ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς