16.8 C
Athens

Φορτούνης: Η υπέροχη οικογενειακή στιγμή με το φιλί και την αγκαλιά της μητέρας του μετά το ματς στο Αγρίνιο (vid)

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στη δράση με τη φανέλα του Ολυμπιακού και η συγκίνησή του ήταν έντονη, με τη μητέρα του να τον αγκαλιάζει και να τον φιλάει στοργικά αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε και πλέον υπολογίζεται από τον Μίτσελ ως ενεργό μέλος του Ολυμπιακού, μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι για τον ίδιο που τελικά οδήγησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ελλάδας και την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στη δράση, στον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Έλληνας άσος αντικατέστησε τον Χάμες Ροντρίγκες στο 87ο λεπτό του αγώνα και πήρε τα πρώτα του φετινά λεπτά συμμετοχής με την ερυθρόλευκη φανέλα όντας εμφανώς συγκινημένος. Αυτή ήταν η πρώτη του συμμετοχή στη Super League μετά τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στις 17 του Μάη για τα playoffs, επί Πέδρο Μαρτίνς.

Μετά τη λήξη του αγώνα στο Αγρίνιο κι αφού γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ο Φορτούνης είχε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή με την οικογένειά του έξω από το γήπεδο, με τη μητέρα του να τον αγκαλιάζει και να τον φιλάει με στοργή όντας κι αυτή ιδιαίτερα περήφανη για την επιστροφή του γιου της στη δράση.

Το ίδιο έκανε και ο Κώστας Καραπαπάς με τη στιγμή να απαθανατίζεται από το κανάλι «NafpaktiaNews».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς