18 C
Athens

Κουέστα: Χαίρομαι με την απόδοσή μου μόνο όταν κερδίζει ο Άρης, στο 100% η συγκέντρωση με τον Παναθηναϊκό

Για το αποψινό (19:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και τη γενικότερη παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ του Άρη μέχρι τώρα στη σεζόν μίλησε ο Χουλιάν Κουέστα στην κάμερα της NOVA, με τον Ισπανό κίπερ να ξεκαθαρίζει πως χαίρεται με την απόδοσή του μόνο όταν αυτή συνοδεύεται με νίκη για την ομάδα του, ενώ υπογράμμισε πως το κλειδί για το ντέρμπι στη Λεωφόρο βρίσκεται στη συγκέντρωση του συνόλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν κάνει την πιο ώριμη χρονιά του στον Άρη: «Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα, έχω αποκτήσει εμπειρία, αισθάνομαι άνετα, αυτή χρονιά έχει πάει καλά και έχουμε δέσει καλά, αλλά χαίρομαι για την απόδοσή μου μόνο όταν κερδίζει ο Άρης»».

Για τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει ο Άρης: «Σίγουρα έχουμε σκαμπανεβάσματα, αλλά ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης γι’ αυτό είναι ότι αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι τραυματίες και δεν έχουν ενσωματωθεί σωστά μέχρι στιγμής. Σίγουρα αυτό που πρέπει να δείξουμε στο παιχνίδι μας είναι να έχουμε καλύτερη συνεργασία, επικοινωνία και να δείξουμε την ομάδα στο γήπεδο».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Είναι στην καλύτερη του στιγμή ο Παναθηναϊκός, έχει κερδίσει αυτά τα οκτώ παιχνίδια, ξέρουμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, αλλά και πολύ ωραίο. Εμείς πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, αυτό θεωρώ θα είναι το κλειδί, γιατί και η πιο μικρή λεπτομέρεια μπορεί να οδηγήσει είτε στη νίκη, είτε στην ήττα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς