24.6 C
Athens

Σάκκαρη – Μπούζκοβα: Η βροχή οδήγησε σε οριστική διακοπή, το βράδυ της Κυριακής η συνέχεια του ημιτελικού

Μόνο η βροχή μπόρεσε να σταματήσει τη Σάκκαρη στο Μεξικό, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να ξεκινάει με το πλεονέκτημα του 1-0 κόντρα στη Μπούζκοβα το βράδυ της Κυριακής (23/10) που θα δοθεί η συνέχεια του ημιτελικού

Άτυχη στάθηκε η Μαρία Σάκκαρη σε πρώτη φάση στον ημιτελικό του Guadalajara Open κόντρα στη Μαρί Μπούζκοβα, καθώς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια την ώρα που είχε κάνει το 1-0 στα σετ (7-5) κι έδειχνε να έχει το μομέντουμ του αγώνα, είδε την καταρρακτώδη βροχή να της χαλάει το έργο και τελικά τον ημιτελικό να μετατίθεται για το βράδυ της Κυριακής, στις 21:30 ώρα Ελλάδας.

Οι διοργανωτές στο Μεξικό περίμεναν μέχρι και 3 ώρες μήπως και καθαρίσει ο καιρός, αλλά η ζημιά στον αγωνιστικό χώρο είχε ήδη γίνει, με αποτέλεσμα η συνέχεια του ματς να δοθεί το βράδυ της ίδιας ημέρας και φυσικά το παιχνίδι να ξεκινάει από το 1-0 υπέρ της Μαρίας.

Πλέον, η «Σακ» χρειάζεται ένα καλό σετ για να εξασφαλίσει το περιπετειώδες εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου την περιμένει ήδη η Τζέσικα Πέγκουλα.

Θυμίζουμε ότι με την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Guadalajara Open η Σάκκαρη έχει εξασφαλίσει και φέτος την παρουσία της στο WTA Finals του Τέξας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς