18.4 C
Athens

Παπασταθόπουλος: Ήταν πέναλτι στον Ρέαμπτσιουκ, δεν δόθηκαν 2-3 φάουλ εκτός περιοχής

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έγινε αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Ο κεντρικός αμυντικός των Ερυθρολεύκων μετά το ματς ανέφερε ότι έχει ένα μικρό πρόβλημα, ενώ αναφέρθηκε και στο σπρώξιμο του Ρέαμπτσιουκ στην περιοχή της ομάδας του Αγρινίου.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην Cosmote TV:

Για το ματς: «Θέλαμε πάνω απ’ όλα το τρίποντο και το καταφέραμε. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο πάλι δεν δεχθήκαμε φάσεις. Καταφέραμε και βάλαμε το γκολ και μετά έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα».

Για τον εκνευρισμό στο πρώτο μέρος και τις διαμαρτυρίες: Μας επηρέασε γιατί και του Όλεγκ ήταν καθαρό πέναλτι, αλλά και 2-3 φάσεις έξω από την περιοχή ήταν φάουλ που δεν δόθηκαν. Μας έβγαλε λίγο από τη συγκέντρωσή μας, αλλά ο Μίτσελ μας είπε να κρατήσουμε τη χημεία γιατί ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα στην αντεπίθεση».

Για το τι είπαν πριν από το ματς: «Είπαμε αυτό που λέμε σε όλα τα παιχνίδια και αυτό που πρέπει να κάνουμε από την αρχή. Να μπούμε δυνατά και να μην χάνουμε χρόνο. Είμαστε χαρούμενοι, συνεχίζουμε, ευελπιστούμε να είμαστε στο μέλλον ακόμη καλύτεροι».

Για το πρόβλημά του: «Έχω ένα μικρό πρόβλημα, θα δούμε τι είναι αύριο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς