18.1 C
Athens

Νοκ-άουτ τρεις παίκτες για το Βέλγιο

Ο Σιμόν Μινιολέ, ο Μαρουάν Φελαϊνι και ο Κριστιάν Μπεντέκε αποκλείστηκαν λόγω τραυματισμού από την εθνική Βελγίου

Με τρεις απουσίες θα αγωνιστεί το Βέλγιο στα παιχνίδια που θα δώσει τις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Σιμόν Μινιολέ, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μαρουάν Φελαϊνι και ο επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας, Κριστιάν Μπεντέκε αποκλείστηκαν λόγω τραυματισμού από τους «κόκκινους διάβολους» που θα αντιμετωπίσουν την Σκοτία και την Ισλανδία.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βελγίου δεν αποκάλυψε το είδος των τραυματισμών που έχουν υποστεί οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, αλλά η Λίβερπουλ ανακοίνωσε ότι ο Σιμόν Μινιολέ αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τότεναμ την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Μαρουάν Φελαϊνι κλήθηκε από τον προπονητή της ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνεζ μετά την πρώτη του συμμετοχή στη φετινή Premier League στο εκτός έδρας ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Μπέρνλι. Ο Κριστιάν Μπεντέκε βρέθηκε στην αποστολή παρά το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει ακόμα σε αγώνα της Κρίσταλ Πάλας στην φετινή περίοδο.

Προς το παρόν ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ κάλεσε τον γκολκίπερ της Βάσλαντ-Μπέβερεν Νταβί Ροέφ παρά το γεγονός ότι έχει ήδη στην διάθεση του τους Τίμπο Κουρτουά, Κόεν Καστέελς και τον Ματζ Σέλς. Το Βέλγιο θα κοντραριστεί με την Σκοτία σε φιλικό ματς που θα γίνει στο «Χάμπτεν Παρκ» της Γκλασκώβης την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ λίγες μέρες αργότερα θα κάνει πρεμιέρα στο Nations League απέναντι στην Ισλανδία εκτός έδρας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς