19.9 C
Athens

Ατρόμητος – Βόλος 0-2: Τρένο δίχως στάση οι εξαιρετικοί Βολιώτες

O Βόλος συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλοί πέρασαν και από το Περιστέρι, καθώς επικράτησα με 2-0 του Ατρομήτου. Οι γηπεδούχοι είχαν κλασικές ευκαιρίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχαν πολύ καλό ρυθμό. Ο Βόλος είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ο Ατρόμητος ήταν πιο απειλητικός. Στο 12ο λεπτό οι Περιστεριώτες έχασαν σπουδαία ευκαιρία. Ο Μουνίθ εκτέλεσε απευθείας φάουλ, αλλά Κλέιμαν εκτινάχθηκε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Ο Κιάρτανσον πήρε την κεφαλιά μετά τη εκτέλεση του κόρνερ, αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Ο Βόλος έχασε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 23′ με τον Οζέγκοβιτς, ο οποίος όμως σούταρε πάνω στον Γιαννιώτα, που μπλόκαρε σταθερά την μπάλα. Ο Κόλμαν έχασε νωρίς στο παιχνίδι τον Μουνίθ, καθώς ο παίκτης του Ατρομήτου τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 26ο λεπτό (τη θέση του πήρε ο Φριντγιόνσον).

Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Βόλος κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά και κατάφεραν να κλέψουν την μπάλα. Ο Κεσχρίντα μπήκε στην περιοχή και σούταρε, αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε. Ο Ντέλετις πήρε το ριμπάουντ, έκανε την ντρίμπλα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 53′ ο Ατρόμητος έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση. Ο Φριντγιόνσον βγήκε τετ α τετ, αλλά ο Κλέιμαν κράτησε το μηδέν. Ο Ατρόμητος πλήρωσε τη χαμένη ευκαιρία του και ένα λεπτό μετά δέχθηκε δεύτερο γκολ. Ο Τσοκάνης έβγαλε ωραία πάσα στον Φερνάντες μέσα στην περιοχή και από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 για τον Βόλο.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να χάνει κλασικές ευκαιρίες. Αυτή τη φορά ο Κλωναρίδης μπήκε ωραία στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά και πάλι ο Κλέιμαν βρήκε την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι! Ο Βόλος είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι και διατήρησε εύκολα το προβάδισμα του.

Η ομάδα του Μπράτσου κράτησε το 2-0 και πήρε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στον φορμαρισμένο Ατρόμητο.

Γκολ: 40′ Ντέλετιτς, 54′ Φερνάντες

Κίτρινες: 85′ Μαυρομμάτης, 90+1 Γκονδάλεθ / 45+1 Σιέλης, 64′ Μπαριέντος

Ατρόμητος (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ , Έντερ, Κουέν (69′ Τζαβίδας), Ροταρίου (46′ Ρομπάιγ), Μουνίθ (26′ Φριντγιόνσον), Κλωναρίδης, Κιάρτανσον

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς (73′ Πίρινεν), Μεθκίδα (63′ Κνοκαέρτ), Πάολο Φέρναντες, Οζέγκοβιτς (87′ Κούτσιας)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς