20.7 C
Athens

Υδραϊκός – Ολυμπιακός 2-8: Με ατσάλινη άμυνα οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, καθώς επικράτησε και του Υδραϊκού με 8-2. Οι Ερυθρόλευκοι ήταν φανταστικοί στην άμυνα τους και ύψωσαν τείχος στο τέρμα της ομάδας τους.

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν νωθρό και σημειώθηκε μόλις ένα γκολ από τον Ολυμπιακό (0-1). Στο δεύτερο οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν πλήρως. Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης και με σερί 4-0 προηγήθηκαν με 5-0! Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι. Η ομάδα του Μιλάνοβιτς είχε τον πλήρη έλεγχο και πήρε εύκολα τη νίκη με 8-2.

Οι Γραμματικός, Φουντούλης και Παπαναστασίου σημείωσαν από δύο τέρματα για τους Ερυθρόλευκους. Στην αντίπερα όχθη, σκόραραν μόνο οι Ρομπόπουλος και Κοντονής.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 0-4, 1-1, 1-2

Υδραϊκός (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Σουζούκι, Παπαδημητρίου, Γκαράνης, Παπαβασιλείου, Ζώρζος, Ρομπόπουλος 1, Δημακόπουλος, Τακάτα, Κοντονής 1, Μπερτόλης, Μητράκης, Μουρατίδης, Δαλαμπέκης

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Δήμου, Γραμματικός 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης, Κολόμβος, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς