22.5 C
Athens

ΝΕ Πατρών – Ολυμπιακός 5-21: Οι Ερυθρόλευκες έκαναν εύκολα το 3/3

Αήττητη παρέμεινε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκες επικράτησαν με 21-5 της ΝΕ Πατρών και έκαναν το 3/3 στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και πήραν εύκολα τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση και προηγήθηκε με 5-0. Η ΝΕ Πατρών ήταν ανταγωνιστική μόνο στο δεύτερο οκτάλεπτο (3-3), αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Ερυθρολεύκων. Στο δεύτερο μέρος, η πρωταθλήτρια Ευρώπης κυριάρχησε και πήρε εύκολα τη νίκη με 21-5.

Κορυφαίες για τον Ολυμπιακό ήταν η Κρίστμας και η Ξενάκη, οι οποίες σημείωσαν από πέντε τέρματα. Στην αντίπερα όχθη, ξεχώρισε η Τσιμάρα που πέτυχε 3 γκολ.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-5, 3-3, 1-7, 1-6

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ζοφώλη, Λέβι 1, Τσιμάρα 3, Μπαλάτσα 1, Πετάση, Κουρέτα, Μοιράλη, Ντάσιου, Παρασκευοπούλου, Νιαρχάκου, Στένμπεκ, Κρίνα, Κέπενου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τσίριτς): Σταματοπούλου, Σάντα 1, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου, Τριχά 2, Ξενάκη 5, Σιούτη 2, Τζωρτζακάκη, Τορνάρου, Παπαδοπούλου, Κρίστμας 5, Μαργαρίτη 1, Κωνσταντοπούλου, Χριστοδούλου-Αούτ 2, Δρακωτού 1

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς