22.5 C
Athens

Αποδεκατισμένος ο Αστέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ, εκτός 9 παίκτες!

Ο Αστέρας Τρίπολης θα παραταχθεί με πολλές και σημαντικές απουσίες στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (23/10, 19:30). Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν αρκετοί βασικοί παίκτες της ομάδας.

Ο Ηρακλής Μεταξάς πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει αρκετούς παίκτες στη διάθεση του. Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμειναν 9 παίκτες!

Ο Χερόνιμο Μπαράλες έχει πρήξιμο στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ εκτός έμεινε και ο Ντομίνγκεθ που έπαθε διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ριέρα δεν θα αγωνιστεί ούτε αυτός, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον μηρό.

Εκτός για διαφόρους λόγους είναι ακόμη οι Καστάνιο (τιμωρημένος), Μπερτόγλιο, Βαλιέντε, Γκαρθία, Αλβάρες (γαστρεντερίτιδα) και Καρμόνα (πρόβλημα στον προσαγωγό).

Η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Πίτσου, Ηλ. Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Κανελλόπουλος, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Μπαρτόλο, Κρεσπί, Μπενίτο, Κωστέας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς