17.8 C
Athens

Euroleague: Ο ασταμάτητος Βεζένκοφ μοιράστηκε το βραβείο του MVP της 4ης αγωνιστικής με τους Τζέιμς και Μέλι

Ο ασταμάτητος Σάσα Βεζένκοφ δεν σταματά πουθενά και συνεχίζει να σαρώνει τα ατομικά βραβεία στη Euroleague, δείχνοντας παντού και με κάθε ευκαιρία ότι φέτος είναι η χρονιά του!

Το «θωρηκτό Βεζένκοφ» δεν σταματάει πουθενά φέτος και σε κάθε ματς αποδεικνύει ότι αυτή θα είναι η χρονιά του στην Ευρωλίγκα!

Ο τρομερός Σάσα του Ολυμπιακού ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού και καταλύτης στο να φύγουν οι Πειραιώτες με το τρίτο σερί «διπλό» από την Ισπανία και την έδρα της Μπασκόνια.

Συνολικά μέτρησε 26 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 3 κερδισμένα φάουλ σε μία εκρηκτική για τον ίδιο τρίτη περίοδο στη Βιτόρια στην νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια με 97-92, για να συγκεντρώσει 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, όσους και οι Μάικ Τζέιμς και Νίκο Μέλι.

Ο Μέλι από την πλευρά του είχε 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 κόψιμο με 4 κερδισμένα φάουλ στην νίκη της Αρμάνι επί της Μπάγερν (81-83), ενώ ο Τζέιμς είχε 27 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 12 κερδισμένα φάουλ στο δικό του σόου στο ΟΑΚΑ για τη νίκη της Μονακό επί του Παναθηναϊκού με 80-83.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς