20.9 C
Athens

Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ στην οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στη Λιβαδειά

Με ανακοίνωσή της η ελληνική αστυνομία ξεκαθαρίζει πως απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της Ένωσης στην πόλη της Βοιωτίας για τον αγώνα της Δευτέρας (24/10) με τον Λεβαδειακό, παρόλο που οι φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλίσει περίπου 500 εισιτήρια

Με σημερινό (22/10) δελτίο Τύπου η ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθαρίζει ότι απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στη Λιβαδειά για το ματς της Δευτέρας (24/10) κόντρα στον Λεβαδειακό, παρόλο που η ομάδα της Βοιωτίας έχει μοιράσει ήδη 500 εισιτήρια για τις ανάγκες των «κιτρινόμαυρων» φιλάθλων.

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ, επικαλούμενη λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, ενημέρωσε τους φιλάθλους που δεν έχουν εισιτήριο να μην πάνε καν στο γήπεδο του Λεβαδειακού προς αποφυγή της ταλαιπωρίας τους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου η αστυνομία:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας γνωρίζεται ότι, λαμβάνοντας υπόψη Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., την Δευτέρα (24-10-2022) και ώρα 18:00, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ενημερώνονται οι φίλαθλοι που δεν κατέχουν εισιτήριο για τον αγώνα, να μην προσέλθουν στο γήπεδο προς αποφυγήν της ταλαιπωρίας τους».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς