19.9 C
Athens

Ο Ολυμπιακός αναζητά ένα νέο ξεκίνημα μέσω Αγρινίου, ποιες οι σκέψεις του Μίτσελ για την ενδεκάδα

Οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν το αγωνιστικό restart που θα τους αλλάξει την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη - Οι δοκιμές του Μίτσελ για το επιθετικό σχήμα κόντρα στον Παναιτωλικό και ο Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με το «πρέπει» της νίκης-αντίδρασης στο Αγρίνιο για την κρίσιμη, από πολλές απόψεις, αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (22/10, 19:30) και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι για το restart και την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Πλέον, κάθε ματς και κάθε βαθμός μετράει, πρώτα για να μείνουν στο κυνήγι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στις 6 Νοεμβρίου στη Λεωφόρο και σε δεύτερη φάση για να βρουν ξανά τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση, που αναδύεται μόνο μέσα από νίκες.

Το ματς στο Αγρίνιο θα είναι ιδιαίτερο από κάθε άποψη, καθώς πέραν του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, ο Ολυμπιακός έχει ξανά στην αποστολή του τον Κώστα Φορτούνη, τον αρχηγό που αρνήθηκε να βγάλει το ερυθρόλευκο περιβραχιόνιο και δηλώνει «παρών» για μία ακόμη σεζόν.

Ο Μίτσελ τον επιβράβευσε για τη δουλειά και την όρεξη που δείχνει στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει στο ματς με τον Παναιτωλικό, ανάλογα με την έκβαση του αγώνα.

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να διαχειριστεί ξανά τα προβλήματα τραυματισμών, με τους Μαρσέλο και Βρσάλικο να μένουν εκτός λόγω τραυματισμού και τον Μπα να μένει στον Πειραιά με ίωση.

Η επιστροφή του Άβιλα και η επιλογή του Ρέτσου δίνουν κάποιες παραπάνω επιλογές στην άμυνα για τον 59χρονο τεχνικό, που σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές του αναμένεται να παρατάξει τους πρωταθλητές με σχηματισμό 4-2-3-1 και τους:

Πασχαλάκη κάτω από την εστία, Παπασταθόπουλο και Εμβιλά στα στόπερ, με τους Ρέαμπτσιουκ – Άβιλα ως ακραία μπακ.

Μπουχαλάκης και Ίνμπομ Χουάνγκ θα βρίσκονται ως δίδυμο στο κέντρο, ο Χάμες μπροστά τους ως «δεκάρι» και οι Γκάρι Ροντρίγκες – Μπιέλ στα εξτρέμ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σέντρικ Μπακαμπού.

Σέντρα στις 19:30 στο Αγρίνιο με διαιτητή τον Γκάμαρη και στο VAR τον Παπαπέτρου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς