17.7 C
Athens

Πενιαρόγια: Ο Ολυμπιακός έπαιξε απλά, δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος και από τη Βιτόρια και με μία ακόμη ολοκληρωτική εμφάνιση όχι απλά ακολούθησε το επιθετικό παιχνίδι της Μπασκόνια αλλά κατάφερε να τη λυγίσει μέσα στην έδρα της πετυχαίνοντας σχεδόν κατοστάρα.

Μπασκόνια – Ολυμπιακός 92-97: Αλύγιστος Θρύλος, δεν χάνει ούτε από… οχτώ

Οι Ερυθρόλευκοι με το τρίτο τους φετινό «διπλό» επί ισπανικού εδάφους συνεχίζουν με 4Χ4 παρόλο που είχαν το πιο δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της φετινής Euroleague και εντυπωσιάζουν με την απόδοσή τους, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις.

Μετά το ματς, ωστόσο, ο προπονητής της Μπασκόνια, Ζουάν Πενιαρόγια, υποστήριξε ότι οι Πειραιώτες έπαιξαν απλά και η ομάδα του «δεν μπόρεσε» να κερδίσει το παιχνίδι (και) λόγω των διαιτητικών αποφάσεων, αφού όπως τόνισε «ο Ολυμπιακός στην τέταρτη περίοδο σούταρε 9 βολές».

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Αρχίσαμε άσχημα το παιχνίδι, με λάθη και ο Ολυμπιακός έπαιξε απλά. Βρήκε καλάθια και είναι σημαντικό για τον τρόπο που παίζουμε να παίζουμε καλά, όπως κάναμε στην δεύτερη και τρίτη περίοδο.

Στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου δεν το κάναμε και δεχτήκαμε σερί που ήταν κρίσιμο για το παιχνίδι. Ο Σλούκας έπαιξε πικ εν ρολ με τον Φαλ και είχαμε προβλήματα σε αυτό. Στην τέταρτη περίοδο ο Ολυμπιακός σούταρε 9 βολές. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, όμως απόψε δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς