23.4 C
Athens

Σάκκαρη με καρδιά, πήρε σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Guadalajara Open και το εισιτήριο για το WTA Finals

Σπουδαία εμφάνιση για τη Μαρία Σάκκαρη στο Μεξικό: Με τη νίκη-πρόκριση κόντρα στην Κουντερμέτοβα πήρε... διπλή χαρά, συνεχίζοντας στα ημιτελικά του Guadalajara Open, ενώ παράλληλα εξασφάλισε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους τελικούς της WTA

Με μία ψυχωμένη εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη απέδειξε ότι όταν νιώθει καλά, τίποτα και κανείς δεν τη σταματά!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε μαγική εμφάνιση κόντρα στην Κουντερμέτοβα και με καρδιά κατάφερε να πάρει τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Guadalajara Open στο Μεξικό και μαζί το πολυπόθητο εισιτήριο για το WTA Finals για δεύτερη σερί χρονιά.

Με λίγα λόγια, δύο σε ένα για την «ερυθρόλευκη» Σάκκαρη που ξέσπασε μετά τον τελευταίο πόντο νίκης, τον οποίο δικαιολογημένα πανηγύρισε έξαλλα βγάζοντας από μέσα της όλη την πίεση.

Η Μαρία πήρε το πρώτο σετ με εμφατικό τρόπο (6-1) έχοντας ως δύναμη το πολύ καλό σερβίς της, κόντρα στα πολλά λάθη της αντιπάλου της.

Ωστόσο, στο δεύτερο σετ η Κουντερμέτοβα αντέδρασε και μετά από μεγάλη μάχη ισοφάρισε σε 1-1 με 7-5 στα γκέιμ. Τα πάντα κρίθηκαν στο τρίτο και τελευταίο σετ, εκεί όπου η Σάκκαρη είχε τα ψυχικά αποθέματα και την απαραίτητη ηρεμία για να πανηγυρίσει κρίσιμους πόντους, να κρατήσει το σερβίς της με το σκορ στο 5-4 και τελικά να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Open στη Γουαδαλαχάρα με μία μεστή εμφάνιση που της χάρισε… διπλή χαρά.

ΤΑ ΣΕΤ: 2-1 (6-1, 5-7, 6-4).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς