19.9 C
Athens

Γουόκαπ: Αποδείξαμε ότι ξέρουμε τον τρόπο να νικάμε

Ο Τόμας Γουόκαπ πραγματοποίησε ακόμη μία μεστή εμφάνιση και βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια ήταν προσγειωμένος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Κώστα Παπανικολάου ο οποίος βρισκόταν καλεσμένος στη NOVA.

Όπως είπε, οι δυο τους είναι προληπτικοί και έχουν καθιερώσει να πίνουν καφέ μαζί στο αεροδρόμιο πριν από κάθε ταξίδι. Ο Παπανικολάου έλειπε λόγω τραυματισμού και ο Γουόκαπ σημείωσε ότι του χρωστάει δύο καφέδες.

Αναλυτικά: «Δεν το πιστεύαμε ότι θα νικούσαμε από την επίθεση μας και με τόσους πόντους που δεχτήκαμε από την Μπασκόνια, αλλά αποδείξαμε ότι ξέρουμε τον τρόπο να νικάμε. Αντιμετωπίσαμε τρείς μεγάλες ομάδες του ισπανικού μπάσκετ, στις έδρες τους και αυτό σημαίνει αρκετά πράγματα. Είμαστε ακόμα στον Οκτώβριο και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο γήπεδο και στο γυμναστήριο. Είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά όχι ενθουσιασμένοι. Είμαστε λίγο προληπτικοί και με τον Κώστα έχουμε καθιερώσει να πίνουμε έναν καφέ μαζί στο αεροδρόμιο, πριν από κάθε ταξίδι. Τώρα που έλειψε από αυτή την αποστολή, μου χρωστά δυο καφέδες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς