16.6 C
Athens

Αναστασιάδης: Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αντιδράσει πουθενά

Την πίστη του στο πλάνο του ΠΑΟΚ με τους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές έδειξε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο άλλοτε προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά υποστήριξε στον Metropolis 95,5 πως οι Ασπρόμαυροι πρέπει ανεξαρτήτως κατάστασης να κάνουν πρωταθλητισμό και υπογράμμισε ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από όλες τις ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, έχοντας στην ενδεκάδα τους νεαρούς Έλληνες παίκτες: «Δεν είναι δύσκολο, το έκανε με τον Κωστίκο, το κάναμε και εμείς, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με το ίδιο σκορ, και έλεγα πριν τον φετινό αγώνα: “λες να επαναληφθεί;”. Και τότε ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Τζανδάρη, τα ίδια πράγματα. Τώρα ήταν μια απόφαση, τότε μιλούσαμε για αποφάσεις, καθημερινές.

Ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο του, είναι μεγάλη ομάδα, έχει καλούς παίκτες, πιστεύω ότι αυτή η νίκη ήρθε μια συγκεκριμένη στιγμή που οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα έφερνε τριγμούς. Τώρα θα έχει μια ηρεμία, μέχρι την επόμενη Κυριακή, όπως όλες οι μεγάλες ομάδες. Ποτέ δεν υπήρχε θέμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, απλά δεν ήταν καλά τα αποτελέσματα, όχι η εικόνα της ομάδας. Με ΟΦΗ και Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ άξιζε να νικήσει, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα δουλεύουμε με τα αποτελέσματα, παρά την εικόνα. Τα νερά παιδιά του ΠΑΟΚ είναι καλοί παίκτες, θέλουν δουλειά. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις πρώτες τάξεις του σχολείου, ποδοσφαιρικά.

Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν κακός, δεν έχει ταχύτητα και ήμουν σίγουρος πως θα νικήσει ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός έχει τα δικά του προβλήματα. Ο Μίτσελ είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ομάδες που αλλάζουν προπονητές κατά τη διάρκεια της σεζόν γίνεται εάν δεν τους θέλουν οι παίκτες. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αντιδράσει πουθενά, είναι σε καλύτερη κατάσταση οι ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης. Είμαι χαρούμενος γιατί ο ΠΑΟΚ νίκησε και πιστεύω να είναι ένα νέο ξεκίνημα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες ομάδες, δεν είναι καλύτερες οι άλλες ομάδες από τον ΠΑΟΚ, απλά είχαν καλύτερη ψυχολογία, επειδή είχαν καλύτερα αποτελέσματα».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει πρωταθλητισμό: «Ο ΠΑΟΚ έχει στο DNA τον πρωταθλητισμό, δεν μπορεί να μην κάνει πρωταθλητισμό. Ακόμα και με τους εφήβους να κατέβει πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό. Αυτό θα πρέπει να περνάει. Όπως και ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, είναι μεγάλες ομάδες, πρέπει να κάνουν πρωταθλητισμό. Πρέπει να κάνουν όλοι τον ΠΑΟΚ να μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό. Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής».

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ: «Άμα ήμουν εκεί θα σα έλεγα τι θέλει, τώρα ο προπονητής έχει τον λόγο και αν έχει πει ότι θέλει ενίσχυση πρέπει να γίνει. Και εγώ είχα ζητήσει, αλλά δεν μου έφεραν κανέναν. Αυτό δεν είναι όμως δικαιολογία, θα πορευτείς με αυτούς που έχεις. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά αξιόλογα παιδιά και έχει και άλλα από πίσω, τα οποία θέλουν τις ευκαιρίες και πιστεύω θα τις πάρουν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς