18.3 C
Athens

«Οι γιατροί δεν μου έδωσαν άλλη επιλογή»: Τίτλοι τέλους στην τεράστια καριέρα του Φρανκ Ριμπερί

Ένας Γάλλος βιρτουόζος της μπάλας κρεμάει τα παπούτσια του.

Ο Φρανκ Ριμπερί πάντοτε «κολλούσε» την μπάλα στο πόδι με έναν τρόπο που σε έκανε να απορείς και πολλές φορές να μένεις με το στόμα ανοιχτό.

Από τη Γαλλία απ’ όπου ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι, μέχρι και την Ιταλία όπου το ολοκλήρωσε με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα και με ενδιάμεσες στάσεις σε Γερμανία (Μπάγερν) και Τουρκία ο 39χρονος στο σήμερα Ριμπερί έζησε μοναδικές στιγμές με μία μπάλα στα πόδια. Έτσι μεγάλωσε, έτσι θα συνεχίσει.

«Οι γιατροί δεν μου έδωσαν άλλη επιλογή από το να σταματήσω, όσο κι αν εγώ ήθελα να συνεχίσω να παίζω. Το ποδόσφαιρο σταματάει, τα συναισθήματα μέσα μου όχι», αναφέρει με νόημα στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του προς την στρογγυλή θεά ο αγαπημένος Φρανκ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που συνολικά μέτρησε 151 γκολ και 224 ασίστ σε συλλογικό επίπεδο, 81 συμμετοχές και 16 τέρματα με την εθνική Γαλλίας, 632 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, 9 πρωταθλήματα Γερμανίας, έξι Κύπελλα και ένα Champions League με τους Βαυαρούς. Μύθος, που πλέον θα ανοίξει πρόωρα το κεφάλαιο της προπονητικής συνεχίζοντας στην πόλη του Σαλέρνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς