23.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Με Φορτούνη και σημαντικές επιστροφές στην άμυνα η αποστολή για Αγρίνιο

Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό - Επιστροφές Άβιλα και Ρέτσου στην άμυνα, απρόοπτο με Μπα και επαναφορά των Μπιέλ - Σαμασέκου

Κώστας Φορτούνης, η επιστροφή, μετά από 5 μήνες και το παιχνίδι με την ΑΕΚ στα πλέι οφ!

Ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού μετέχει για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή των Ερυθρολεύκων για το σημαντικό -από κάθε άποψη- ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (22/10, 19:30), όπου στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού θα βρίσκονται ξανά οι Άβιλα και Ρέτσος στην άμυνα.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Μπιέλ στα πλάνα, η ενεργοποίηση του Σαμασέκου, αλλά και οι απουσίες των Μαρσέλο, Σισέ, Βρσάλικο, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε και Ουί Τζο Χουάνγκ.

Σε μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμή η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως την αποστολή στο Αγρίνιο δεν θα ακολουθήσει ο Ουσεϊνού Μπα λόγω αδιαθεσίας (γριπώδης συνδρομή).

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Μίτσελ για το ματς με τον Παναιτωλικό:

Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Στουρνάρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς