23.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο έτοιμος Φορτούνης, η αναμονή για Μπιέλ και τα νεότερα με Άβιλα

Οι Πειραιώτες αναζητούν αντίδραση στο Αγρίνιο και ο Μίτσελ προτίθεται να αλλάξει αρκετά στα πρόσωπα της «ερυθρόλευκης» αποστολής με τον Κώστα Φορτούνη να μετέχει ξανά σε ομαδική προπόνηση - Τι ισχύει με Μπιέλ και Άβιλα

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα (21/10) την προετοιμασία του για το κρίσιμο από πολλές απόψεις παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το απόγευμα του Σαββάτου (22/10, 19:30), με τον Μίτσελ να ετοιμάζει αλλαγές και νέες προσθήκες στα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την «ερυθρόλευκη» αποστολή στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα ο 59χρονος Ισπανός τεχνικός φαίνεται να τοποθετεί στα πλάνα του για πρώτη φορά φέτος τον Κώστα Φορτούνη, που το καλοκαίρι ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες, αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στο γήπεδο του Παναιτωλικού το βράδυ του Σαββάτου, καθώς ο Μίτσελ δείχνει να τον υπολογίζει από εδώ και στο εξής, ειδικότερα από τη στιγμή που ο Έλληνας άσος ανεβάζει συνεχώς στροφές στις προπονήσεις.

Ο Φορτούνης συμμετείχε στις ομαδικές προπονήσεις τόσο της Πέμπτης όσο και της Παρασκευής και φαίνεται πως ήρθε η ώρα του. Αντιθέτως, εκτός αναμένεται να μείνει ο Ουί Τζο Χουάνγκ, που δεν έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Μίτσελ με τις εμφανίσεις του και πλέον έρχεται τέταρτος στην ιεραρχία των επιθετικών πίσω από Μπακαμπού, Ελ Αραμπί και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, ο Γκονσάλο Άβιλα έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και θα βρίσκεται ξανά στις επιλογές του προπονητή του, κάτι που δεν ισχύει και για τους Βρσάλικο – Μαρσέλο που λογικά θα μείνουν ξανά εκτός πλάνων.

Ενδιαφέρον έχει να δούμε και ποια θα είναι η απόφαση του Μίτσελ για τον Πεπ Μπιέλ, ο οποίος έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά μετέχει κανονικά στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα και δηλώνει έτοιμος για το ματς του Αγρινίου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς