15 C
Athens

Ολυμπιακός: Τσακουρίδης και Χρήστου είναι οι δύο νέες προσθήκες στο τμήμα πυγμαχίας των Ερυθρολεύκων

Με δύο νέους πυγμάχους ενισχύθηκε το τμήμα πυγμαχίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Χρήστου και Οδυσσέα Τσακουρίδη που από σήμερα (20/10) αποτελούν μέλη της «ερυθρόλευκης» οικογένειας όντας διψασμένοι για πολλές επιτυχίες.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Για τον Χρήστου:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Χρήστου. Ο Έλληνας αθλητής (ημ. γέννησης 22/5/1991) εντάσσεται το τμήμα πυγμαχίας του συλλόγου.

Η δήλωση του Αλέξανδρου Χρήστου στο olympiacossfp.gr: «Αισθάνομαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στην ομάδα του Ολυμπιακού, μια ομάδα που έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους και πολλά πρωταθλήματα. Σκοπεύω να βάλω τα δυνατά μου, όπως βάζω εδώ και χρόνια στην πυγμαχική μου σταδιοδρομία, για να κατακτήσω μόνο πρώτες θέσεις, αλλά και ό,τι άλλο χρειάζεται η ομάδα μου».

Για τον Τσακουρίδη:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Οδυσσέα Τσακουρίδη. Ο Έλληνας αθλητής (ημ. γέννησης 2/9/1994) εντάσσεται στο τμήμα πυγμαχίας του συλλόγου.

Η δήλωση του Οδυσσέα Τσακουρίδη στο olympiacossfp.gr: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που με την καινούργια χρονιά, θα αγωνιστώ με τα χρώματα ενός τόσο ιστορικού συλλόγου, όπως είναι ο Ολυμπιακός και είμαι έτοιμος να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ και όλο μου τον εαυτό, για οποιαδήποτε διάκριση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς