20.2 C
Athens

Γκάρι Ροντρίγκες: Είμαστε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε

Ο Ολυμπιακός αναζητά μία νίκη αντίδρασης και ψυχολογίας στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό το ερχόμενο Σάββατο (22/10) σε μία δύσκολη περίοδο που διανύει μετά από τις ήττες από Καραμπάγκ και ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σε αυτά τα πλαίσια ο Γκάρι Ροντρίγκες αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα και να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, δηλαδή στην κορυφή.

«Έχουμε καλή ομάδα, είμαστε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αφρικανός εξτρέμ των Πειραιωτών.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε μία «δύσκολη» ήττα, αλλά το καλό στο ποδόσφαιρο είναι πως κάθε δύο μέρες έχεις παιχνίδι. Ασφαλώς θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να έχουμε καλύτερη απόδοση, να παίξουμε καλύτερα και να είμαστε ενωμένοι ως ομάδα».

Για το πώς θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις επιτυχίες: «Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε καλή ομάδα, είμαστε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Στο προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε καλά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν κακό. Όμως, όπως είπα και πριν πιστεύω σε αυτή την ομάδα, έχει πολύ ποιότητα. Δεν πρόκειται για σπριντ αλλά για μαραθώνιο.

Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πιστεύω σε αυτόν τον σύλλογο και ασφαλώς τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα για να γυρίσουμε στη θέση που πρέπει να είμαστε.

Πρώτα από όλα πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, κάθε άτομο στον σύλλογο, και να γίνουμε ξανά καλή ομάδα, να δείξουμε τον Ολυμπιακό που όλοι θέλουμε, κυριαρχικό. Μετά από αυτά πιστεύω πως θα είμαστε μια χαρά».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τον χρόνο να σκεφτούμε πολύ αυτούς. Σίγουρα είναι ο επόμενος μας αντίπαλος, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε μας και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε τους τρεις πόντους. Αυτό είναι όλο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς