16.4 C
Athens

Ράντονιτς: Η Μονακό έχει πολλά όπλα στη φαρέτρα της, πρέπει να αντιδράσουμε

Στην ανάγκη αντίδρασης του Παναθηναϊκού, μετά την βαριά ήττα από την Άλμπα Βερολίνου, στάθηκε ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Ντέγιαν Ράντονιτς, ενόψει της αυριανής (21/10) αναμέτρησης με τη Μονακό στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι με αντίπαλο την Άλμπα», παραδέχθηκε αρχικά ο Μαυροβούνιος προπονητής και συνέχισε: «Ο επόμενος αγώνας μας είναι ενάντια στην Μονάκο εντός 48 ωρών. Η Μονακό είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην φετινή Euroleague με πολλά “όπλα” στην φαρέτρα της. Πρέπει να αντιδράσουμε μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι και να είμαστε πολύ καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση.

Όπως προείπα, θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και στις δύο πλευρές του παρκέ ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Μονακό».

Από την πλευρά του ο Πάρις Λι, είπε: «Για τον επόμενο αγώνα με τη Μονακό, μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και σκόρερ, μια ισορροπημένη ομάδα, πρέπει να βγούμε και να αμυνθούμε σκληρά. Διαθέτουν αθλητές όπως ο Μάικ Τζέιμς και θα πρέπει να τους κρατήσουμε χαμηλά όσο μπορούμε. Πιστεύω ότι αν βγούμε να αγωνιστούμε επιθετικά ξέρουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Για μένα το κλειδί είναι να καταφέρουμε να κλείσουμε τον Τζέιμς, να διεκδικούμε τα ριμπάουντ γιατί είναι καλοί σε αυτό και να παίξουμε καλή και δυνατή άμυνα γιατί η Μονακό διαθέτει πολλούς ικανούς παίκτες».

Κλείνοντας θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους φιλάθλους που υποστήριξαν την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα με την Αλμπα: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας χθες στο γήπεδο. Σας ζητάμε συγγνώμη για το αποτέλεσμα, δεν εμφανιστήκαμε χθες στον αγώνα και εύχομαι να μην ξανασυμβεί αυτό».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς