16.4 C
Athens

Ο πρώην γυμναστής της εθνικής Κολομβίας αποκάλυψε το πλάνο του Χάμες Ροντρίγκες για υψηλά επίπεδα απόδοσης

O πρώην γυμναστής της εθνικής Κολομβίας, Εδουάρδο Βελάσκο (σ.σ: όταν ομοσπονδιακός ήταν ο Ρεϊνάλδο Ρουέδα, 2021-22), αποκάλυψε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κολομβίας «Antena 2», ότι εξακολουθεί να συνομιλεί με τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες, προκειμένου να τον κατευθύνει, ώστε να διατηρεί την απόδοσή του όσο πιο κοντά στο υψηλότερο επίπεδο.

«Προσπαθώ να του προτείνω τρόπους να επιστρέψει στο επίπεδο της κατάστασης και της φόρμας που πρέπει να έχει» είπε χαρακτηριστικά ο Βελάσκο, που βλέπει τον Χάμες να έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό με την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Με τον Χάμες κάναμε μια εξαιρετική δουλειά, πρώτα γιατί μας… άνοιξε την πόρτα να μπούμε. Είχαμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την αποφυγή τραυματισμών, έπειτα από μια εξαντλητική εκτίμηση που κάναμε. Ακολουθήσαμε έναν οδικό χάρτη, πρακτικά βρήκαμε τους τραυματισμούς του και πώς αυτοί έγιναν. Ήμασταν αφοσιωμένοι στο να τον βοηθήσουμε, να τον υποστηρίξουμε με όλα τα εργαλεία που είχαμε για να κάνουμε αυτή την ανάλυση» πρόσθεσε.

«Προσπαθήσαμε να τον καθοδηγήσουμε στο τι να κάνει όταν δεν ήταν με την εθνική Κολομβίας για μεγάλο διάστημα και πιστεύω ότι οι προσπάθειες που έγιναν είχαν αποτέλεσμα», κατέληξε βλέποντας την εμφανή πρόοδο του Κολομβιανού αστέρα από τη στιγμή της μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδας και μετά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς