19.7 C
Athens

Ο Σλούκας το έχει ξανακάνει: Το deja vu της Πόλης όταν πέτυχε το ίδιο καλάθι ως παίκτης της Φενέρ (vid)

Σουτ που δίνουν νίκη και σπάνε καρδιές: Αυτή είναι η αγαπημένη συνήθεια του τρομερού Κώστα Σλούκα, που ήξερε καλά τι έκανε στην τελευταία φάση του αγώνα στη Μαδρίτη, καθότι τη σεζόν 2018/19 είχε εκτελέσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο την Μπάγερν ως παίκτης της Φενέρ

Ο Κώστας Σλούκας με ένα τρομερό buzzer beater έφερε μία σπουδαία νίκη στον Ολυμπιακό με 89-87 μέσα στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι μετά την απόσυρση των Σπανούλη και Πρίντεζη αποτελεί τον απόλυτο ηγέτη των Ερυθρολεύκων και τον άνθρωπο που πάντα θα παίρνει την ευθύνη της τελευταίας επίθεσης.

Με τη μαεστρία που τον διακρίνει ο Έλληνας άσος «χόρεψε» την άμυνα των Μαδριλένων και με ένα τρομερό σόλο εφάμιλλο της ποιότητάς του έκρινε το αποτέλεσμα χαρίζοντας ένα πολύ σημαντικό «διπλό» στους Πειραιώτες.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που τελείωσε ένα παιχνίδι με αυτό τον τρόπο. Συγκεκριμένα πίσω στο 2018 το είχε ξανακάνει αυτή τη φορά με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, στέλνοντας με πανομοιότυπο τρόπο το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στην παράταση (66-66).

ΔΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΝΕΡ – ΜΠΑΓΕΡΝ (ΣΤΟ 1:00 ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ)

Η ίδια κίνηση, η ίδια στιγμή, το ίδιο αποτέλεσμα. Η μπάλα στο καλάθι. Ούτως ή άλλως έχει δείξει πολλάκις ότι τα σουτ σε «νεκρό» χρόνο είναι η αγαπημένη του συνήθεια.

Για την ιστορία, σε εκείνο το παιχνίδι οι Βαυαροί τελικώς έφυγαν με τη νίκη από την Πόλη έπειτα από δύο συγκλονιστικές παρατάσεις, ωστόσο το deja vu για τον Σλούκα ήταν πιο έντονο από ποτέ στη χθεσινή απόδραση από τη Μαδρίτη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς