15.9 C
Athens

Εβρά υπέρ Ρονάλντο: «Αν ο Τεν Χαγκ τον σεβόταν θα τον έβαζε κάθε φορά»

Ασπίδα προστασίας στον Κριστιάνο Ρονάλντο ύψωσε ο Πατρίς Εβρά. Ο πρώην αμυντικός της Γιουνάιτεντ πήρε το μέρος του Πορτογάλου σούπερ σταρ στην κόντρα που έχει με τον προπονητή των «Κόκκινων Διαβόλων», Έρικ τεν Χαγκ.

Ο Πατρίς Εβρά ρωτήθηκε σχετικά και πήρε το μέρος του Ρονάλντο. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Σε μια συνέντευξη του Τεν Χαγκ μετά τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι και ερωτηθείς γιατί δεν τον έβαλε απάντησε πως ήταν επειδή τον σέβεται. Αν τον σεβόταν, σίγουρα θα έπρεπε να τον χρησιμοποιεί κάθε φορά»!

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολο, αλλά ο προπονητής είναι εδώ για την ομάδα, όχι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Κριστιάνο είναι μέλος της ομάδας και πρέπει να βρεις λύση. Κατά καιρούς, πρέπει να παίξει χωρίς αυτόν και αυτό που είναι δύσκολο είναι όταν οι άνθρωποι μιλούν για αυτόν, θα μιλάει για το τι έχει κάνει στο άθλημα και δεν θα μπορούν να κάτσουν πολλοί άνθρωποι στο ίδιο τραπέζι που να έχουν πετύχει αυτά που έχει πετύχει εκείνος, αλλά σημασία έχει τι κάνει αυτή την στιγμή, κι αυτό που κάνει, δεν είναι αυτό που συνήθιζε…»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς