17 C
Athens

Κάνααν: Η ομάδα πιστεύει σε εμένα, θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να κερδίζουμε

Ο Αϊζάια Κάνααν δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής, αλλά υπάρχει πίστη από την ομάδα και από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε σε δηλώσεις του ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί να κάνει αυτά που είναι ικανός στο παρκέ.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε και για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια. Ο Κάνααν σημείωσε ότι αν κάνουν ό,τι τους ζητήσει ο προπονητής τους, τότε θα καταφέρουν να πάρουν το διπλό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο κόουτς θα μας δώσει το πλάνο του αυριανού αγώνα και εμείς θα πρέπει να το εκτελέσουμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να ακολουθούμε το πλάνο του κόουτς, να πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και να είμαστε ένα. Σίγουρα έχουμε πιθανότητες. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε ένα γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα κόντρα σε μια ομάδα που αυτή την περίοδο παίζει πραγματικά καλά. Αν κάνουμε, όμως, ό,τι μας ζητήσει ο κόουτς, θα τα καταφέρουμε».

Σε ερώτηση για το αν νιώθει πως έχει προσαρμοστεί, ως νεοφερμένος, στην ομάδα, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε τα παιχνίδια. Εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ να κάνω αυτά που είμαι ικανός να κάνω στο παρκέ. Ξέρω πως όλη η ομάδα πιστεύει σε εμένα, ο κόουτς πιστεύει σε εμένα και θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίζουμε… Αν αυτό είναι να σκοράρω ή να παίζω άμυνα, είναι οκ για εμένα. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς