23.5 C
Athens

Μπαρτζώκας: Ενθαρρυντικό ξεκίνημα, δεν είναι άτρωτη η Μπασκόνια

Ο Ολυμπιακός κέρδισε και τη Ρεάλ Μαδρίτης και παρέμεινε αήττητος στην Euroleague. Ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπασκόνια, ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, σημείωσε ότι το ξεκίνημα της ομάδας στη διοργάνωση είναι ενθαρρυντικό.

Αναλυτικά:

«Το ξεκίνημα είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό για την ομάδα μας. Έχουμε παίξει σε δύο δύσκολες έδρες και κερδίσαμε, κάτι που για εμένα δεν ήταν εύκολο. Ήταν πονηρά ματς».

Για το ματς με την Μπασκόνια: «Από κει και πέρα, όπως έχω πει κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι μια διαφορετική ιστορία. Είναι τελείως διαφορετικό ματς αυτό με την Μπασκόνια, σε σχέση με την Ρεάλ. Είναι τελείως διαφορετικό το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσεις, τελείως άλλα πράγματα πρέπει να κάνεις και αμυντικά και επιθετικά. Φυσικά δεν είναι άτρωτη η Μπασκόνια, είναι, όμως, σε καλή κατάσταση, είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και φυσικά ο έλεγχος του ρυθμού σε αυτό το ματς και αυτό το γήπεδο είναι πάντα σημαντικός».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να κατακτήσει ένα ακόμη μεγάλο διπλό: «Εκτός από το να προσέξουμε την άμυνά μας, πρέπει να προσέξουμε στην επίθεση με υπομονή. Να χαμηλώσουμε λίγο τον ρυθμό του παιχνιδιού, χωρίς να παίρνουμε βιαστικές επιλογές. Αν δεν έχουμε αιφνιδιασμό με καλές προϋποθέσεις, πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Να μετακινήσουμε λίγο την άμυνα για να ανοίξουμε τον ρυθμό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς