Νέα ανακοίνωση των αθλητών πόλο της ΑΕΚ για οφειλόμενα

  ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά

  «Ατσαλώνεται» για τα κρίσιμα που έρχονται

  Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση μετά την «γκέλα» στο Περιστέρι και παίρνει δύναμη για τα απαιτητικά παιχνίδια που έρχονται σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης

  Και πώς να μην τρελαίνεται ο Δ. Γιαννακόπουλος με το «μέχρι τέλους»;

  Ο Mythbuster κατανοεί την αγανάκτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και σχολιάζει την οργισμένη απάντησή του στα όσα είπαν για το «μέχρι τέλους» οι αδελφοί Αγγελόπουλοι κατά τη βράβευσή τους από τη ΘΥΡΑ 7

  Ο Ολυμπιακός κερδίζει με στυλ και όλοι οι παίκτες του αισθάνονται πιο άνετα

  Ο Ολυμπιακός συνεχίζει απτόητος να... μοιράζει πόνο στην Ευρωλίγκα, βγάζει διαφορετικούς πρωταγωνιστές σχεδόν σε κάθε ματς και το second unit φωνάζει «παρών» την πιο κατάλληλη στιγμή. Γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης

  Ολυμπιακός: Ένας έπαινος για τον Βρουσάι

  Δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει όπου του ζητηθεί και ο Μάριος Βρουσάι ανταποκρίθηκε ως αριστερός μπακ σε δύο απαιτητικούς προημιτελικούς Κυπέλλου. Η αμυντική σταθερότητα που επέδειξε και η φάση του 43ου λεπτού στη ρεβάνς

  Ο Τζολάκης «μεγάλωσε» και ο ΘΡΥΛΟΣ δεν χαμπάριασε

  Ο Ολυμπιακός στάθηκε όρθιος στη Θεσσαλονίκη παρά τη νέα διαιτητική αλητεία εις βάρος του και είδε τον 20χρονο τερματοφύλακά του να μεγαλώνει ποδοσφαιρικά. Γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης

  Δοκιμασία χαρακτήρα για τη δουλειά του Μίτσελ και την ομάδα που έχει βελτιώσει

  Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να κάνει «εκπτώσεις» στους στόχους του, για αυτό και ο επαναληπτικός προημιτελικός του Κυπέλλου είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της τρέχουσας σεζόν. Μέχρι τον επόμενο... Γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης

  Στα «μαχαίρια» είναι η ΑΕΚ με πρώην αθλητές πόλο της ομάδας. Με νέα ανακοίνωση τους οι πρώην παίκτες της Ένωσης απαντούν σε σχετικό δημοσίευμα που αποτυπώνει την πλευρά της διοίκησης του Ερασιτέχνη της ΑΕΚ.

  Στη νέα ανακοίνωση τους σημειώνουν μεταξύ άλλων ότι «το μεγαλύτερο μέρος του από 09.10 2022 άρθρου δυστυχώς αποτελεί ένα σύνολο αόριστων, μπερδεμένων, αντιφατικών, μη ανταποκρινόμενων στην πραγματικότητα και ανυπόστατων δηλώσεων εις βάρος 16 πρώην αθλητών υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ».

  Αναλυτικά:

  «Με έκπληξη αναγνώσαμε δημοσίευμα στις 09.10.2022 σε ΜΜΕ το οποίο αποτυπώνει μονομερώς τις απόψεις της διοίκησης του τμήματος υγρού στίβου της ΑΕΚ σε απάντηση στην δική μας από 08.10.2022 ανακοίνωση.

  Καταρχήν αμφιβάλλουμε εάν αποτελεί την επίσημη θέση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, όσα αναφέρονται στο από 09.10 2022 άρθρο – ρεπορτάζ, καθώς ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΕΚ, κ. Αλεξίου, έχει συνομιλήσει με ένα εξ’ ημών και έχει δείξει έμπρακτα την πρόθεση του να δοθεί λύση στο θέμα των οφειλομένων μας.

  Το μεγαλύτερο μέρος του από 09.10 2022 άρθρου δυστυχώς αποτελεί ένα σύνολο αόριστων, μπερδεμένων, αντιφατικών, μη ανταποκρινόμενων στην πραγματικότητα και ανυπόστατων δηλώσεων εις βάρος 16 πρώην αθλητών υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ.

  Το άρθρο είναι ακριβές αποκλειστικά και μόνο σε ένα πράγμα: στην ομολογία που περιλαμβάνει εκ μέρους της διοίκησης του τμήματος υγρού στίβου αναφορικά με την ύπαρξη συσσωρευμένων χρηματικών οφειλών απέναντί μας.

  Θα ήταν το λιγότερο αφελές και σαφώς αντίθετο στο αθλητικό πνεύμα, έστω και το να σχολιάσουμε περαιτέρω τα όσα γράφονται στο εν λόγω άρθρο-ρεπορτάζ περί εξαναγκασμών αθλητών σε συμβιβασμούς, που δυστυχώς για την ΑΕΚ και την ιστορία της, παρουσιάζονται από το συντάκτη του από 09.10.2022 άρθρου σχεδόν ως τυπική καθημερινότητα του αθλήματός μας, που καθένας από εμάς, ακόμα και θα όφειλε να δεχθεί (!) ή το πλήθος παντελώς άσχετων με το ζήτημα των, καθ’ ομολογία της συντάκτη του από 09.10.2022 άρθρου … διαπιστευτηρίων εμπιστοσύνης από και προς διάφορες πλευρές και τις ασυνάρτητες μομφές περί δήθεν ύπαρξης βλαπτικών σκοπών προς το συγκεκριμένο τμήμα της ΑΕΚ – εκ μέρους ποιου/ων αλήθεια;

  Των αθλητών που συνέβαλαν στην ανάδειξη του τμήματος υδατοσφαίρισης και υγρού στίβου με επιτυχίες για την ΑΕΚ; Και ακόμη χειρότερα συνοδευομένων από επίσης δήθεν απειλές δικαστικών διεκδικήσεων, αναφορικά με δήθεν θιγόμενα δικαιώματά – για συκοφαντίες ; ποια συκοφαντία ακριβώς; Που μας οφείλονται χρήματα και υπάρχει ομολογία από τον οφειλέτη;

  Αμφιβάλλουμε λοιπόν σοβαρά το άρθρο αποτυπώνει τη θέση του ΔΣ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Η τυχόν αρνητική εντύπωση που προκλήθηκε, όπως αορίστως αναφέρεται, προκλήθηκε αποκλειστικά και μόνο από το από 09.10.2022 άρθρο αυτό καθεαυτό και, βέβαια, όχι από την δική μας προσπάθεια να διεκδικήσουμε όσα νομίμως δικαιούμαστε.

  Αρνητική εντύπωση θα έπρεπε να δημιουργεί ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης και δεν έχουν εξοφληθεί ή διακανονιστεί οι οφειλές προς τους αθλητές και αθλήτριες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

  Άλλωστε, αυτό ακριβώς επιδιώξαμε και πριν την δημοσιοποίηση του ζητήματος, με κάθε θεμιτό τρόπο, ως και με εξώδικη δήλωσή μας προς την ερασιτεχνική ΑΕΚ και την εταιρεία που έχει αναλάβει τη διαχείριση του τμήματος υγρού στίβου, Cisterna Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, επί της οποίας ουδέποτε λάβαμε οποιαδήποτε απάντηση.

  Συνεπώς, η ανακοίνωσή μας είναι αληθής, αλλά και η αλήθειά της αυτή αποδεικνύεται πλήρως από το άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 09.10.2022.

  Σημειωτέον, το γεγονός ότι δεν υπογράφουν όλοι οι αθλητές στους οποίους οφείλονται χρήματα για δικούς τους λόγους, δεν σημαίνει ότι αυτά τα χρήματα δεν οφείλονται και «διεγράφησαν από τις απαιτήσεις» από τα βιβλία της εταιρείας.

  Πλέον δεν θα αναλωθούμε από εδώ και πέρα σε άλλες ανακοινώσεις, ούτε θα συνεχιστεί κάποιος «διάλογος» σε ΜΜΕ από πλευράς μας.

  Όπως υποδεικνύει η μακρά, αφοσιωμένη και καθαρή πορεία όλων ημών στο άθλημά μας, θα συνεχίσουμε και τον αγώνα αυτό υπό όρους υγιούς επιμονής, ηθικής και δικαιοσύνης, ενώπιον των εκ του νόμου αρμοδίων να κρίνουν την έκβασή του.

  Τέλος για την πληρότητα της ενημέρωσης και του κοινού, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι μετά την ανακοίνωσή μας ήλθαν σε επαφή μαζί μας, άλλοι συναθλητές μας που τους οφείλονται ακόμη χρήματα από τη διοίκηση του τμήματος υγρού στίβου από το πριμ Πρωταθλήματος και πριμ ανόδου, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην ομάδα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και αναδείχθηκε η ομάδα Πρωταθλήτρια Α2 Εθνικής Κατηγορίας και προβιβάστηκε στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Οι αθλητές είναι οι Δερμιτζάκης Χριστόφορος, Ξενάκης Αντώνιος, Τίγκας Δημήτριος, Χατζηδάκης Γεώργιος και Πετρόπουλος Αλέξανδρος.

  Αν η εταιρεία Cisterna Μον. ΙΚΕ και η ερασιτεχνική ΑΕΚ επιθυμούν πράγματι τη λύση εκτός δικαστηρίων, είναι κάτι που το θέλουμε και εμείς, και για αυτό το λόγο έχουν δοθεί με την εξώδικη δήλωσή μας τα στοιχεία του δικηγορικού γραφείου που μας εκπροσωπεί, με το οποίο όμως ακόμη δεν έχουν επικοινωνήσει μία εβδομάδα από τα δύο δημοσιεύματα.

  Οι Αθλητές/Αθλήτριες

  1. Χριστίνα Κώτσια
  2. Κυριακή Στρατηδάκη
  3. Μαρία – Άννα Μαστρόκαλου
  4. Ευδοκία Τσιμάρα
  5. Ευφροσύνη Τσιμάρα
  6. Αναστασία Λούδη
  7. Σμαράγδα Γροζοπούλου
  8. Εμμανουέλα Αρχοντάκη
  9. Μυρτώ Κάσσαρη
  10. Νεφέλη Κοβάσεβιτς
  11. Μαρία Τσουρή
  12. Κωνσταντίνος Φλέγκας
  13. Μιχαήλ Δίπλαρος
  14. Ελευθέριος Κατσινούλας
  15. Μιχαήλ Καζάζης
  16. Αλέξανδρος Ηλιόπουλος».

  Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Φρανκ Μάσα για τη Β’ ομάδα

  Την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ από την Ακτή Ελεφαντοστού,...

  Όλα καλά για τον Βαρούχα: «Δεν υπάρχει κάτι αντικανονικό στη φάση του Αθανασιάδη!» (vid)

  Ο τηλεκριτικός διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, στην Αθλητική Κυριακή τα...

  ΠΑΕ Άρης κατά Γκοντίνιο και Μπένετ: «Αφού ο Αθανασιάδης δεν σκότωσε τον Φαμπιάνο, δεν υπάρχει παράβαση» (vid)

  Με μια ανακοίνωση που «στέλνει» στον Μπένετ στην Αγγλία και εύχεται «καληνύχτα» στον Λευτέρη Αυγενάκη, η ΠΑΕ Άρης διαμαρτυρήθηκε για τη φάση της εγκληματικής εξόδου του Αθανασιάδη πάνω στον Φαμπιάνο