17 C
Athens

Μιλάνοβιτς: Πρόκληση για εμένα ο Ολυμπιακός, στόχος η κατάκτηση του Champions League

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς αντικατέστησε τον Θοδωρή Βλάχο στον πάγκο του Ολυμπιακού και έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Ο προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών των Ερυθρολεύκων στη Media day της ομάδας τόνισε ότι ο πάγκος των νταμπλούχων Ελλάδας είναι μία πρόκληση για αυτόν, ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η κατάκτηση του Champions League.

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς αποκάλυψε ότι το 1990-91 είχε φτάσει μια ανάσα από το να φορέσει το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Όπως σημείωσε, έχει πολλούς φίλους στην ομάδα του Πειραιά, ενώ τόνισε ότι θέλει να αντικαταστήσει επάξια τον Θοδωρή Βλάχο.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι η κορυφή της Ευρώπης, καθώς όπως είπε ο Μιλάνοβιτς αρχικά θέλει να προκριθούν στο Final 8 και στη συνέχεια να κατακτήσουν το Champions League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Έχω πολλές ιστορίες από τον Ολυμπιακό, τότε που ήμουν παίκτης, καθώς το 1990-91 υπέγραψα εδώ, όμως η Ομοσπονδία δεν άφησε τέσσερις ξένους τότε και εν τέλει, δεν τα κατάφερα. Έχω πολλούς φίλους εδώ, νιώθω σαν το σπίτι μου. Πρώτα από όλα, πρέπει να περάσουμε στο Final-8 του Champions League και βήμα-βήμα να παίρνουμε νίκες και αποτελέσματα. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες στην ομάδα, για να προκριθούμε, όλα είναι πιθανά. Απόλαυσα τη δουλειά έως τώρα, οι παίκτες δούλεψαν σοβαρά. Το ξεκίνημα στην Ευρώπη θα είναι σκληρό, έχουμε σκληρά παιχνίδια στην αρχή, πρώτο ματς με την Προ Ρέκο.

Προετοιμαζόμαστε για αυτό το ματς από τώρα. Ο Ζερδεβάς είναι τραυματίας, θα ήταν καλύτερο να τον είχαμε από τώρα στην ομάδα. Ελπίζω όλοι να είναι υγιείς και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να περάσουμε στο Final-8 και μετά, είναι όλα πιθανά. Ο φίλος μου ο Βλάχος ήταν εδώ 10 χρόνια, θέλω να τον αντικαταστήσω επάξια. Στόχος μας να κερδίσουμε το Champions League, η ομάδα είναι πολύ ισχυρή σε κάθε θέση, κανένας δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα έως τώρα, από το επίπεδο που είμαστε. Εντάξει, η φυσική κατάσταση δεν είναι ακόμα εκεί που θέλουμε, λογικό, είναι αρχή και θα είμαστε όλοι έτοιμοι όταν χρειαστεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς