19.3 C
Athens

Φιλίποβιτς: Θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό

Ο θρυλικός Σέρβος περιφερειακός ξεκαθάρισε στη Media Day του Ολυμπιακού πως φέτος είναι η τελευταία του σεζόν και θα αποχαιρετήσει τις πισίνες φορώντας το ερυθρόλευκο σκουφάκι

Ο Φιλίπ Φιλίποβιτς παραμένει για δεύτερη σερί σεζόν στον Ολυμπιακό κι όπως αποκάλυψε στη Media Day των νταμπλούχων Ελλάδας, αυτή θα είναι και η τελευταία του στις πισίνες καθώς σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο πολύ σπουδαίος Σέρβος πρωταθλητής υποστήριξε πως ο Θοδωρής Βλάχος έγραψε ιστορία στο ελληνικό πόλο αλλά και ο Ίγκορ Μιλάνοβιτς είναι ένας τεράστιος προπονητής που θα διατηρήσει τον Ολυμπιακό στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

«Η σεζόν ξεκίνησε. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι, γιατί έχουμε νέο προπονητή, ήρθαν νέα παιδιά και μια καινούργια ενέργεια δημιουργήθηκε. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη σεζόν. Στα μέσα του Νοέμβρη έχουμε ένα δυνατό ματς με την Προ Ρέκο, εδώ στο σπίτι μας, προετοιμαζόμαστε σκληρά για αυτό το παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε γεμάτο το κολυμβητήριο, με τον κόσμο μας, για να διεκδικήσουμε κάθε ευκαιρία που έχουμε. Είναι η τελευταία μου σεζόν, θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ, στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός θέλει πάντα να κερδίζει, θέλει να διεκδικεί τις μεγαλύτερες προκλήσεις, φέτος θέλουμε να πάμε στο Final-8 και γιατί όχι να κοιτάξουμε και πιο ψηλά, ίσως τον ημιτελικό. Πρέπει να ονειρευόμαστε, να πιστεύουμε. Προσωπικά, πιστεύω πολύ στην ομάδα. Και αυτό, διότι το ξεκίνημα της σεζόν είναι διαφορετικό από το περσινό. Προετοιμαζόμαστε όλοι μαζί, δουλεύουμε, η ποιότητα στο πρωτάθλημα έχει ανέβει. Τα κατορθώματα και οι τίτλοι του Μιλάνοβιτς μιλούν για αυτόν. Τον ξέρουν όλοι.

Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι. Έφερε νέα ενέργεια, ζει κάθε προπόνηση, είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Ο Θοδωρής Βλάχος έγραψε ιστορία, όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά γενικά, στο ελληνικό πόλο και σίγουρα, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα στην καριέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς