16.6 C
Athens

Στα «Δύο Αοράκια» το κρίσιμο ματς της εθνικής Ελλάδας με τη Λετονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Στην Κρήτη και τα «Δύο Αοράκια» θα διεξαχθεί τελικά η κρίσιμη αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδας με τη Λετονία (11/11) στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, το Ηράκλειο ανοίξει ξανά τις πύλες του για την «επίσημη αγαπημένη» στην προσπάθεια της για πρόκριση στα τελικά του Μουντομπάσκετ του 2023, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την πρωτοπόρο Λετονία, στο οποίο είναι εξαιρετικά πιθανό η εθνική να έχει κανονικά στη σύνθεσή της τους διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού, καθότι μετά τις αλλαγές στο πρόγραμμα της FIBA οι Ερυθρόλευκοι θα παίξουν μία ημέρα νωρίτερα (10/11) με την Παρτιζάν στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Το Ηράκλειο Κρήτης θα φιλοξενήσει για μία ακόμη φορά την Εθνική Ανδρών. Η κρίσιμη αναμέτρηση Ελλάδα-Λετονία για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου (19:00) στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια».

Η φιλόξενη πόλη της Κρήτης έχει αγκαλιάσει την «επίσημη αγαπημένη» πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, με πιο πρόσφατη αναμέτρηση εκείνη απέναντι στη Γεωργία (81-69) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 στις 21 Φεβρουαρίου 2019.

Η Εθνική ομάδα καλεί και πάλι το κοινό κοντά της για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο της πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθούν από τις 25 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου του 2023 σε Ιαπωνία, Ινδονησία και Φιλιππίνες».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς