17.2 C
Athens

Η ΕΠΟ πρωτοπορεί για χάρη του ΠΑΟΚ και στέλνει το βίντεο του ακυρωθέντος πέναλτι στην UEFA

Η ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά στο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αποστολή βίντεο στην UEFA από τη φάση με πρωταγωνιστές τους Μπα και Ολιβέιρα, δείχνοντας εμπράκτως ότι τηρεί τους κανονισμούς μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις

Η «μπαλτάκεια» ΕΠΟ αποφάσισε για άλλη μια φορά να πρωτοπορήσει και με προτροπή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στέλνει το βίντεο με το ακυρωθέν πέναλτι, στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και τον Ολυμπιακό, στην UEFA, κάτι που ζήτησε η διοίκηση των Θεσσαλονικέων σε σχετική της επιστολή την Τετάρτη (19/10) και είχε… προαναγγείλει ο Mythbuster του ΑΘΛΟΥ από το βράδυ της Τρίτης.

Πέναλτι δεν υπάρχει, αλλά αφού ο ΠΑΟΚ νιώθει αδικημένος γιατί δεν βγάζει ανακοίνωση για την ΕΠΟ; (vid)

Τα αντανακλαστικά του Τάκη Μπαλτάκου και των συνεργατών του για το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν άμεσα και όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Ομοσπονδία «το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί με την αποστολή του βίντεο προς τις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας (λόγω του VAR Πινέιρο), της Λετονίας (ελέω Τρεϊμάνις) και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA».

Βέβαια, κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν κι επί εποχής Μπαλτάκου στην ΕΠΟ και μόνο τυχαίο δεν είναι που αφορά θέλημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού και για μία διαιτητική απόφαση που όχι μόνο δεν έκρινε αποτέλεσμα αλλά είναι και αμφισβητούμενη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΠΟ στη σχετική ανακοίνωσή της:

«Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ αναφέρουν στην από 26/7/2022 ανακοίνωσή τους ότι οποιεσδήποτε διαιτητικές αποφάσεις ξένων διαιτητών (εφόσον κρίνονται ως σοβαρές) θα αποστέλλονται μέσω βίντεο στις αντίστοιχες ομοσπονδίες και στην UEFA.

Λάβαμε επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητούν την αποστολή σχετικού βίντεο που αφορά στην ακύρωση κατακυρωθέντος πέναλτι, μετά την ανασκόπηση μέσω VAR, υπέρ της ομάδας τους στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΟΚ.

Το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί με την αποστολή του βίντεο προς τις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς