22.5 C
Athens

Ο Μέσι αποκάλυψε τις δύο ομάδες που θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ

Μόλις ένας μήνας απέμεινε μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και άπαντες από τον χώρο του ποδοσφαίρου ήδη κάνουν… όνειρα για το Άγιο Δισκοπότηρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Τα φαβορί πολλά, οι προσδοκίες για κάποιες ομάδες ακόμη περισσότερες αλλά ο θρόνος χωράει μόνο έναν και μένει να φανεί αν αυτός που θα κάτσει θα είναι ο Λίο Μέσι στο… last dance του με την εθνική Αργεντινής σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την εθνική Πορτογαλίας ή ο Νεϊμάρ με τη Βραζιλία. Μέσα σε αυτούς προσθέστε και τις πάντα υπολογίσιμες Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία που θα εκπροσωπήσουν επάξια την Ευρώπη.

Σε αυτά τα πλαίσια ο Λίο Μέσι άφησε για λίγο στο πλάι τις υποχρεώσεις του με την Παρί και έδωσε τη δική του πρόβλεψη για τα φαβορί της διοργάνωσης, αφήνοντας για ευνόητους λόγους εκτός κουβέντας την Αλμπισελέστε.

Οι επιλογές του προκαλούν έκπληξη, αλλά ο ίδιος θέλησε να είναι ειλικρινής βάζοντας την μισητή Βραζιλία δίπλα στη Γαλλία ως τα απόλυτα φαβορί για την κατάκτηση στα γήπεδα του Κατάρ.

«Υπάρχουν μεγάλες ομάδες που μπορούν να θεωρούν φαβορί, όπως η Βραζιλία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Αγγλία, η Ισπανία και είμαι σίγουρος ότι ξεχνάω μερικές. Αλλά αν πρέπει να κρατήσω μία ή δύο, νομίζω ότι η Βραζιλία και η Γαλλία είναι οι δύο μεγάλες υποψήφιες για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Αργεντινής.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς