17.6 C
Athens

Κυριάκος: «Έχουν κλέψει βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κλέψει κανέναν»

Ο Κυριάκος Κυριάκος τοποθετήθηκε για πρώτη φορά φέτος μετά από επίσημο ματς του ΠΑΟΚ και επιτέθηκε στον διαιτητή Τρεϊμάνις και τον VAR Πινέιρο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Το μέλος του ΔΣ της ασπρόμαυρης ΠΑΕ με ανάρτησή του υποστήριξε ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι μυστήριο και πως «ο ΠΑΟΚ ανήκει στην κατηγορία των ομάδων που του έχουν κλέψει βαθμούς».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Είναι μυστήριο το φετινό πρωτάθλημα. Υπάρχουν ομάδες που έχουν πάρει περισσότερα απ/ όσα έχουν δουλέψει και ομάδες που έχουν κατακτήσει λιγότερα απ/ όσα αξίζει η ποδοσφαιρική δουλειά τους. Ο ΠΑΟΚ ως σήμερα ανήκει ακόμη στη δεύτερη κατηγορία. Του έχουν «κλέψει» (ποδοσφαιρικά) βαθμούς, δεν έχει κλέψει κανέναν.

Δεν μπορείς να κόψεις δρόμο στο ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο κανόνας. Είναι τόσες πολλές οι ομοιότητες της τωρινής περιόδου -στο γήπεδο και στον περίγυρο- με το φθινόπωρο του 2017, που είναι σχεδόν δεδομένο ότι και η κατάληξη θα έχει αντίστοιχες ομοιότητες. Μακάρι και αντίστοιχα επιτεύγματα.

Παρότι δεν υπάρχει εύκολο χτίσιμο, υπάρχει εύκολο γκρέμισμα όταν περπατάς σε λεπτό πάγο ισορροπιών. Και εκεί αλητείες σαν αυτή του Τρεϊμάνις και του Πινέϊρο δεν αλλοιώνουν απλά ένα ματς, αλλά ολόκληρες ποδοσφαιρικές διαδρομές. Γιατί αν άλλαζε το αποτέλεσμα θα ήταν το μικρότερο από τα κακά που θα προκαλούσε η εσωστρέφεια στην δύσκολη πόλη μας.

Γι’ αυτό αξίζουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» τα παιδιά που γίνονται άντρες και οι άντρες που γίνονται δάσκαλοι. Μέχρι να πάρει μπρος για τα καλά ξανά το τρένο. Ας είναι το Καραϊσκάκη του 2022, η Ξάνθη του 2017… Στο ματς με τον Αστέρα, η Τούμπα είναι απαραίτητη. Η φετινή Τούμπα, με όσους πιστούς έχει κάθε φορά, έχει κρατήσει το έδαφος σταθερό. Όχι επειδή όλοι καταλαβαίνουν αυτό που πρέπει. Αλλά επειδή καταλαβαίνουν αυτοί που πρέπει…».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς