14.4 C
Athens

Μπαρτζώκας για Ρεάλ: «Έχουν λειψανδρία σε χειριστές της μπάλας, μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει τη διαφορετική φετινή Ρεάλ Μαδρίτης και να φύγει με το δεύτερο διπλό του από την Ισπανία

Ο Ολυμπιακός ύστερα από το μεγάλο διπλό στη Βαρκελώνη θέλει να πάρει ακόμη ένα, αυτή τη φορά κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (19/10, 21:30). Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε ότι η ομάδα του Πειραιά μπορεί να είναι ανταγωνιστική και να πάρει τη νίκη στην Ισπανία.

Ο Ολυμπιακός μετράει 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Euroleague, ενώ παραμένει αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Ερυθρόλευκοι στην 1η αγωνιστική της διοργάνωσης έφυγαν με μεγάλο διπλό από τη Βαρκελώνη, ενώ στη συνέχεια κατέβαλαν τη μαχητική Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί (τενοντίτιδα στο γόνατο). Οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι παρόντες και τη θέση του αρχηγού θα πάρει ο Τζορτζ Πάπας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης:

Για το ματς με τη Ρεάλ: «Η Ρεάλ έχει ένα γεμάτο ρόστερ και δυναμική Το προσεγγίσουμε σαν ένα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της Ευρωλίγκας, με τις ιδιαιτερότητες που τακτικά μπορούμε να παρουσιάσουμε. Φυσικά έχουμε ένα πλάνο για να παίξουμε εναντίον της Ρεάλ. Θεωρούμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για τις αλλαγές των Μαδριλένων σε σχέση με την περσινή σεζόν: «Νιώθω οτι έχει αλλάξει λίγο. Αυτή τη στιγμή πάνε περισσότερο στο iso και με κάποιες ελλείψεις που έχουν στους γκαρντ. Αυτή τη στιγμή έχουν πολλούς παίκτες που έχουν mismatch στα γκαρντ κυρίως, με το μέγεθός τους. Μιλάω για τον Μούσα και τον Χεζόνια. Γενικά έχουν λειψανδρία σε χειριστές της μπάλας. Πιο πολύ παίζουν με πολύ ψηλά σχήματα τα οποία τους βοηθάνε να πάνε σε αλλαγές στα σκριν. Αμυντικά έχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με πέρυσι. Εμείς έχουμε ένα πλάνο. Μιλάμε για μια ομάδα με δυναμική και πολύ μεγάλο μέγεθος. Επιπλέον είναι μια έδρα που είναι δύσκολο να κερδίσεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς