12.5 C
Athens

Ματέο: Δύσκολο το ματς με τον Ολυμπιακό, συμπαγής ομάδα που παίζει με καρδιά

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Τσους Ματέο. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων (19/10, 21:30) αποθέωσε τους Ερυθρόλευκους. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι μία δυσκολοκατάβλητη και συμπαγής ομάδα, ενώ τόνισε ότι παίζει με καρδιά.

Ο Τσους Ματέο ανέφερε χαρακτηριστικά για τους Ερυθρόλευκους: «Ο Ολυμπιακός παίζει με καρδιά. Ο κορμός της ομάδας είναι σταθερός εδώ και κάποια χρόνια και έχουν τον ίδιο προπονητή, κάτι που επιτρέπει στην ομάδα να έχει κάποιους αυτοματισμούς που της δίνουν συνέπεια που άλλες ομάδες δεν έχουν. Είναι δυσκολοκατάβλητη και συμπαγής ομάδα. Κυκλοφορούν καλά την μπάλα και βρίσκουν καλά σουτ. Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης εκπροσώπησε ο Πετ Κορνελί. Ο Γάλλος σέντερ ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα και ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Από πλευράς παικτών, ο Πετρ Κορνελί είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, κάτι που έδειξε και απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ ανταγωνιστικοί, παίζουν καλή άμυνα και γνωρίζω πολλούς από τους παίκτες του. Έχουν αρκετή ποιότητα για να παλέψουν μέχρι το τέλος. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα για να σταματήσουμε τους σουτέρ τους και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, έναν τομέα στον οποίο πάμε καλά και που είναι σημαντικός για να παίξουμε καλά και στην επίθεση. Θα πρέπει να γυρίσουμε καλύτερα την μπάλα και να συνεχίσουμε την εξέλιξή μας, γιατί θεωρώ πως έχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς