16.7 C
Athens

Σπουδαίος Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συγκεντρώνει χρήματα και πάνες για οικογένειες σε ανάγκη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο και σε κάθε ευκαιρία βοηθάει τον κόσμο, που έχει ανάγκη. Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς μαζί με την οικογένεια του για ακόμη μία φορά θα βοηθήσει οικογένειες σε ανάγκη. Συγκεκριμένα, θα συγκεντρώσει χρήματα και πάνες, για ανθρώπους που έχουν οικονομικά προβλήματα.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο θα ενώσει τις δυνάμεις της με τη Milwaukee Diaper Mission. Ο σύντροφος του Γιάννη, Μαράια, ανακοίνωσε ότι με προσφορές της οικογένειας Αντετοκούνμπο, αλλά και χορηγιών θα συγκεντρώσουν ένα μεγάλο ποσό, το οποίο θα διατεθεί σε οικογένειες που έχουν ανάγκη για πάνες και άλλα είδη φροντίδας μωρών. Ο αρχικός στόχος είναι τα 50.000 δολάρια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία από πέρσι, όταν και γεννήθηκε το δεύτερο παιδί του, ο Μάβερικ. Η Μαράια σε ανάρτηση της στα social media έγραψε: «Στόχος είναι να βοηθήσουμε το Μιλγουόκι για φέτος και για τα επόμενα χρόνια. Πέρσι το κάναμε γιορτάζοντας τη γέννηση του Μάβερικ, φέτος για να γιορτάσουμε γι’ αυτή τη φανταστική πόλη, που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην οικογένειά μας. Μιλγουόκι, σ’ αγαπώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah (@sincerelyymariah)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς