18.1 C
Athens

Λουτσέσκου: Το μόνο που λείπει είναι να φυσήξει αέρας και να δοθεί πέναλτι στις ομάδες της Αθήνας

Φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στην αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να χαρακτηρίζει ντροπή την αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ από τους διαιτητές, σε αντίθεση με την ευνοϊκή μεταχείριση που απολαμβάνουν οι ομάδες της Αθήνας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήρθε μάλιστα σε αντιπαράθεση με δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τη συνέντευξη Τύπου. «Παίξαμε αντιαθλητικά σήμερα; Σας κλωτσήσαμε;», είπε ο Λουτσέσκου μετά από σχετική ερώτηση και πρόσθεσε: «Νομίζω θα έπρεπε να ντρέπεστε, εσείς και η Ομοσπονδία και οποιαδήποτε άλλη επιτροπή για τον τρόπο που μας συμπεριφέρεστε. Ήταν ντροπή αυτό που έγινε με τον Ίνγκασον στα τελευταία λεπτά. Ήταν ντροπή αυτό που έγινε με τον Παναθηναϊκό. Είναι ντροπή ο τρόπος που δίνονται πέναλτι στις ομάδες της Αθήνας. Είναι ντροπή που μας δίνουν πέναλτι και μετά τα παίρνουν πίσω στο VAR.

Θα έπρεπε να είστε περισσότερο επαγγελματίες και να καταλάβετε τι γίνεται. Έχω είδα απίστευτα πράγματα σε αυτό το πρωτάθλημα. Το μόνο που λείπει είναι να φυσήξει αέρας και να δοθεί πέναλτι στις ομάδες της Αθήνας. Ξυπνήστε, δείτε πώς είναι η πραγματική κατάσταση και όχι να επιτίθεστε στον ΠΑΟΚ. Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ένα τίμιο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα, που δεν έδειξε ότι είναι καλύτερη από εμάς. Όταν θα σέβεστε, θα σέβομαι», είπε ο Λουτσέσκου και αποχώρησε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς