18.4 C
Athens

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεύτερη προειδοποίηση δεν δίνουμε, ψάξτε να βρείτε πού βρίσκονται όσοι προσπάθησαν να μας αδικήσουν»

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ παρότι φέτος επίσημα δεν έχει διαμαρτυρηθεί σε κανένα παιχνίδι, το έκανε για πρώτη φορά μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και απειλεί αναφέροντας: «Δεύτερη προειδοποίηση δεν συνηθίζουμε να δίνουμε, μπορείτε να ψάξετε να βρείτε που βρίσκονται όσοι προσπάθησαν να μας αδικήσουν»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για πρώτη φορά φέτος για τη διαιτησία με αφορμή την απόφαση του Τρεϊμάνις να μην υποδείξει πέναλτι στη μονομαχία του Ουσεϊνού Μπα με τον Νέλσον Ολιβέιρα, αφού εξέτασε ο Λετονός τη φάση στο VAR.

Οι Ασπρόμαυροι υποστήριξαν πως «έπρεπε να στείλει στον αγύριστο τον Πινέιρο στο VAR» και προειδοποίησε αναφέροντας: «μη διανοηθείτε να παίξετε ξανά με τον ιδρώτα των παικτών του ΠΑΟΚ», με άκρως απειλητική διάθεση.

Η ανακοίνωση: «Δεν μπορούμε ακόμη να συνέλθουμε από την αδιανόητη κωλοτούμπα του διαιτητή Τρεϊμάνις. Για πέναλτι που θα έδινε και περαστικός φίλαθλος του Ολυμπιακού, δέχτηκε να σπαταλήσει τον χρόνο του για να το δει στο VAR μετά την κλήση του Πινέιρο. Και αντί να τον στείλει στον αγύριστο, αποδέχτηκε την πρωτοφανή ένσταση για ένα πέναλτι βγαλμένο από σεμινάρια!

Μη διανοηθείτε να παίξετε ξανά με τον ιδρώτα των παικτών του ΠΑΟΚ, μην προσπαθήσετε ποτέ ξανά να του στερήσετε αυτά που αξίζει μέσα στο γήπεδο. Δεύτερη προειδοποίηση δεν συνηθίζουμε να δίνουμε, μπορείτε να ψάξετε να βρείτε που βρίσκονται όσοι προσπάθησαν να μας αδικήσουν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς