12.5 C
Athens

Ο Γκρίνγουντ προφυλακίστηκε μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων αποφυλάκισης

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τέθηκε υπό κράτησε για περίπου πέντε εβδομάδες μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί

Ο Μέισον Γκρίνγουντ βρέθηκε στο δικαστήριο του Μάντσεστερ τη Δευτέρα έπειτα από την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί τον Φεβρουάριο.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, βιαιοπραγία και πρόκληση σωματικής βλάβης απέναντι στην πρώην σύντροφό του η οποία είχε προχωρήσει στην καταγγελία με αποδεικτικά στοιχεία κι ακολούθησε τη δικαστική οδό.

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του αφού πλήρωσε την εγγύηση που του επιβλήθηκε κι επέστρεψε στο σπίτι του, ωστόσο το Σάββατο παραβίασε τους περιοριστικούς όρους καθώς επικοινώνησε με την πρώην σύντροφό του.

Τη Δευτέρα ο 21χρονος ως όφειλε βρέθηκε στο δικαστήριο και άκουσε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, ενώ στη συνέχεια διατάχθηκε η προσωρινή προφυλάκισή του ως τις 21 Νοεμβρίου που ορίστηκε η δίκη της υπόθεσης. Η απόπειρα βιασμού φέρεται – σύμφωνα με το κατηγορητήριο – να συνέβη πριν από έναν χρόνο (22/10/2021) ενώ η βιαιοπραγία στις 21 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους.

Η γυναίκα βρέθηκε στο δικαστήριο και παρακολούθησε τη διαδικασία ενώ συγγενικά πρόσωπα του Γκρίνγουντ βρέθηκαν επίσης στη μικρή αίθουσα για να τον στηρίξουν.

Θυμίζουμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έθεσε σε αναστολή τον ποδοσφαιριστή (ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο ως το 2025) μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς