12.5 C
Athens

Basket League: MVP της δεύτερης αγωνιστικής ο εξαιρετικός Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό για κατοστάρα στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση που του χάρισε και το βραβείο του MVP στην δεύτερη αγωνιστική της Basket League.

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν καταλυτικός και άχαστος με 23 πόντους με 2/5 δίποντα, 5/5 τρίποντα, 4/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 2 κλεψίματα και 35 μονάδες στο σύστημα Rankings σε 30 λεπτά συμμετοχής, σημειώνοντας με στυλ την μεγαλύτερη επίδοση της αγωνιστικής για να πάρει το βραβείο σπίτι του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Ο Κώστας Σλούκας με εκπληκτικές επιδόσεις σε τρίποντα και ασίστ είναι ο δεύτερος MVP of the Week της Basket League της φετινής σεζόν!

Ο 32χρονος διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού στην εντός έδρας νίκη επί του Περιστερίου bwin συγκέντρωσε 35 βαθμούς στο ranking. Ο Σλούκας σε 30’ συμμετοχής πέτυχε 23 πόντους με 4/4 βολές, 2/5 δίποντα, 5/5 τρίποντα, πήρε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 13 ασίστ, κέρδισε ένα φάουλ και έκανε ένα φάουλ, πραγματοποίησε 2 κλεψίματα και υπέπεσε σε 3 λάθη.

Η επίδοση του Θεσσαλονικιού γκαρντ των «ερυθρόλευκων» ήταν η καλύτερη ανάμεσα στους παίκτες της 2ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς