15 C
Athens

Άρης: Αισιόδοξα μηνύματα από Μπράμπετς ενόψει Παναθηναϊκού, τι γίνεται με Μαντσίνι

Ο Άρης νίκησε με ιδρώτα και αρκετό άγχος τον τελευταίο Ιωνικό με 2-1 το περασμένο Σάββατο, σε ένα τρίποντο ψυχολογίας και αφύπνισης για τους Θεσσαλονικείς που πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Άλαν Πάρντιου αγωνιά για την κατάσταση των Μαντσίνι και Ζερβινιό που αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από τον αγώνα του Σαββάτου, με τον Ιβοριανό να νιώθει ένα τράβηγμα και τον Αργεντίνο «τσίμπημα» στον οπίσθιο μηριαίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και εν αναμονή των αποτελεσμάτων της μαγνητικής ο Μαντσίνι πολύ δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ υπάρχει και ο φόβος της θλάσης, που αν επιβεβαιωθεί θα κρατήσει τον Αργεντινό άσο εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Την ίδια στιγμή ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να πατήσει ξανά χορτάρι και να προπονηθεί σε πιο χαλαρούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα, με τις πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι της Λεωφόρου (23/10) να είναι αρκετές.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς